PROGNOSTIEK SEIZOEN 2018/2019

Na het immense succes van afgelopen seizoen is dit seizoen opnieuw een Prognostiek opgezet met daarin alle thuiswedstrijden van De Noormannen 1. Nu de lang gekoesterde promotiewens van De Noormannen 1 eindelijk in vervulling is gebracht, is het maar te bezien in hoeverre het vlaggenschip zich staande weet te houden in de 3e klasse van het zaterdag voetbal. 57 deelnemers hebben hierover een voorspelling gedaan in de Prognostiek, voor wat betreft de thuiswedstrijden. 
De winnaar toucheert 142,50 euro, de runner-up ontvangt 71,25 euro, nummer drie krijgt 42,75 euro en de laatste prijs is 28,50 euro waard. Nog mooier is het dat er, dankzij de 57 deelnemers, ook 142,50 euro wordt geïnvesteerd in de club. Dit bedrag, samen met het bedrag uit de Prognostiek 17/18 ter hoogte van 117,50 euro, gaat naar een nog nader te bepalen doel binnen de vereniging (het doel zal binnenkort bekend worden gemaakt). 
 
Vanaf dit moment zal er tweewekelijks, dat wil zeggen na iedere thuiswedstrijd, een update volgen van de tussenstand. De punten verkregen uit de open vragen zullen pas aan het eind van het seizoen bij de scores worden opgeteld.

TUSSENSTAND
Noormannen kwam in de thuiswedstrijd tegen Vlissingen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Er zat zeker meer in, maar zoals al wel vaker dit seizoen kwam het er niet voldoende uit. Nu alle thuiswedstrijden zijn gespeeld zit de Prognostiek erop. Hoewel, onderstaande stand is nog steeds een tussenstand, daar de punten van de open vragen hierin nog niet zijn verwerkt. Een definitieve eindstand volgt dus nog. 
 
Niemand had een uitslag van 2-2 voorzien. De Toto 'G' is door 8 deelnemers goed voorspeld waaronder 3 van de 5 deelnemers uit de top-4. Julie Berents moet helaas haar koppositie afstaan aan Jordi Cijsouw die met een juiste Toto nu alleen aan kop gaat. In de vorige tussenstand waren Julie en Jordi allebei nog lijstaanvoerders. Julie staat nu op plaats 3 en deelt deze met Jarno Elzinga. Jarno is daarmee een plaats geklommen. Ook Rens Janisse is een plekje opgeschoven en is van plaats 3 naar plaats 2 gestegen. 
 
Met de open vragen nog in het verschiet kan er nog van alles gebeuren. Om alvast een tip van de sluier op te lichten... Geen enkele deelnemer had voorspeld dat Jesse Simonse het eerste doelpunt van het seizoen zou scoren. Vraag 1 levert dus niemand punten op ;)