Op dinsdagavond 19 april werd de inhaalwedstrijd gespeeld tegen Zeelandia Middelburg. Nog steeds zijn er veel geblesseerden in de selectie. Zo moet de Noormannen het wederom met een krappe selectie het opnemen tegen de koploper.

De opstelling:

           Levien

Julian Rody Erwin Ron

       Jesse Patrick

Dylan K Emiel Rens

           Mark

Wissels: Dylan M, Thomas, Niels en Stefan.

Zeelandia Middelburg begint goed aan de wedstrijd en hebben veel de bal, echter komt dit nog niet tot grote kansen. Wel krijgen ze een goede kans die via een voorzet van rechts, die wordt gestopt door Levien. De Noormannen krijgt een kleine kans via Mark op Dylan, maar de keeper pakt het schot. Rody raakt geblesseerd aan zijn rechtervoet, waarbij er van schoen gewisseld moet worden, maar hij kan door. Beide teams hebben nog wat kansen, waarbij Zeelandia het overwicht houdt maar niet heel effectief is. Toch komt Zeelandia later op een 1-0 voorsprong via een voorzet van links, die Julian niet goed weg kan werken en zo kan de speler van Zeelandia hem erin schieten. Net voor rust maakt de Noormannen de 1-1 gelijkmaker via Rens, die goed druk zet op de keeper en zo de bal afpakt en hem rustig afmaakt. Net voor rust heeft Emiel de kans om de 1-2 te maken, maar de bal gaat net over.

Zo gaat de Noormannen de rust in met een positief gevoel, waar alles nog kan.

Toch maakt Zeelandia al snel na rust de 2-1 met een afstandsschot die via de paal het doel in gaat. De Noormannen is het nu even kwijt en zo maakt Zeelandia de 3-1, omdat Dylan de bal niet goed verwerkt. En uiteindelijk wordt de 4-1 ook gescoord via een aanval over rechts. Dylan M komt er vervolgens in voor Mark en Dylan K wordt gewisseld voor Thomas.

Later krijgt de Noormannen nog een indirecte vrije trap mee omdat de keeper een terugspeelbal pakt, echter wordt deze vrije trap geblokt door de muur. Daarna een goeie redding van Levien, die de bal pakt van een doorgebroken speler. Wel raakt de speler van Zeelandia hierbij geblesseerd door de harde botsing en ook Levien heeft veel last van zijn knie. Net voor het einde van de wedstrijd krijgt Zeelandia nog twee 100% kansen die niet afgemaakt worden.

Zo eindigt deze wedstrijd in een 4-1 winst, waar de Noormannen het weggeeft in de eerste 10 minuten van de tweede helft.