Eindelijk weer competitievoetbal. Het is inmiddels op één week na een jaar geleden dat Noormannen in competitieverband in actie kwam. Tegenstander die dag was, opmerkelijk genoeg, Lewedorpse Boys. De thuisploeg kan in ieder geval vertrouwen putten uit die wedstrijd, het won namelijk knap met 1-3.

De voorbereiding verliep tot nu toe wisselvallig. Het spel was met vlagen alleraardigst te noemen, echter de resultaten vielen wat tegen. In de beker werd onder andere verloren van 4e klasser Spui en hierdoor is Noormannen vroegtijdig uitgeschakeld in de beker, iets wat we niet gewend zijn de laatste jaren.

De 1e selectie van Noormannen kent voor het komend seizoen naast de bekende gezichten ook een aantal nieuwkomers. Vanuit de jeugd zijn namelijk talenten Rody Janse, Thomas Willeboordse, Stefan Joziasse en Levien Minderhoud doorgeschoven. Zij allen hebben een meer dan verdienstelijke voorbereiding gedraaid en staan de popelen hun steentje bijdragen aan het seniorenvoetbal. Vanuit de ziekenboeg is wisselend nieuws te melden. Waar Damian Cijsouw na ruim 2 jaar tijd zijn rentree maakt in competitieverband na een kruisbandblessure, is Finy Cijsouw in de voorbereiding juist zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie. Middels deze weg wensen wij hem veel sterkte tijdens zijn revalidatie.