Noormannen heeft drie nederlagen moeten slikken in de afgelopen week. Een schande is dat niet, aangezien de bovenste drie ploegen de tegenstander waren. Eén verrassing (of misschien wel twee) had er ingezeten. Noormannen verdiende tegen Luctor een punt. Echter incasseerde het in de laatste minuut een zure tegentreffer. Luctor scoorde uit een van richting veranderde vrije trap. Tegen Zeelandia-Middelburg hield Noormannen ook lang stand en had het voor rust zelfs op voorsprong kunnen komen. Helaas leverde ook die wedstrijd geen punten op. Ondanks dat er dus drie nederlagen zijn geleden, geeft afgelopen week vertrouwen voor de komende wedstrijden.

De komende maand kan en zal cruciaal zijn voor de strijd tegen degradatie. De thuisploeg is momenteel terug te vinden op de 13e plaats. Een plaats die aan het eind van het seizoen nacompetitie betekent. Het gat naar de nummer laatst telt nog slechts één punt. Dit zou directe degradatie betekenen. Zaak dus om punten te gaan pakken in de aanstaande wedstrijden. Te beginnen zaterdag tegen Bevelanders.

De uitwedstrijd werd begin dit seizoen terecht met 3-1 verloren. Als we kijken naar thuiswedstrijden tegen Bevelanders in competitieverband is Noormannen de favoriet. Van de laatste 6 thuiswedstrijden werd namelijk 4 keer gewonnen van de ploeg uit Kamperland. Noormannen zinspeelt op revanche en is gebrand om punten te pakken in de strijd tegen degradatie. Hopelijk resulteert dit eindelijk weer eens in een driepunter.