Sven Joosse is deze week de pupil van de week. Hij komt uit een echte voetbalfamilie. Zijn vader Leendert is leider van het 1e van de Noormannen.
 
Moeder Jacqueline maakt deel uit van de Recreatiecommissie en van de communicatiecommissie. Verder speelt hij samen zijn tweelingbroer Cas in de F1 en zijn broer Luuk speelt in de D1. Sven krijgt trainen van Niels Dominicus en van Jackie Minderhoud. Zijn leiders tijdens wedstrijden zijn Patrick Verduijn en Stephan Willemstein.
 
Sven zit in groep 5 van de Lichtboei. Zijn vriendjes zijn Joey Janse, Mika Huibregtse, Marchall de Vries, Finn Minderhoud en zijn broer Cas. Sven is gek op voetbal. Als het even kan is hij op het trapveldje in ' t Hofje te
vinden of op het schoolplein. Sven is een grote fan van FC Barcelona. Hij hoopt dan ook dat hij nog een keer naar een wedstrijd van FC Barcelona gaat.
 
Sven is dol op poffertjes. Hij heeft een hekel aan ruzie. Sven kijkt graag naar Spongebob op televisie, maar naar voetbal kijken doet hij ook graag. Sven heeft als voorspelling gedaan dat de Noormannen gaan winnen met 2-1
vandaag. 
 
Wij wensen Sven veel plezier zaterdag als pupil van de week.
 
Sven Joosse