29 februari aanstaande wordt in de kantine het eerste Noormannen darttoernooi gehouden voor alle leden en supporters van V.V. de Noormannen. Iedereen die zijn pijlen richting het bord kan gooien is van harte welkom om mee te doen, en naast het darten is er natuurlijk ook gelegenheid voor een hapje en een drankje. Het toernooi start, afhankelijk van het aantal deelnemers, rond 15:00-16:00. Deelname aan het toernooi kost €5,- per persoon en opgeven kan t/m 21 februari via de volgende link: https://forms.gle/pzmRWJU8ERP1THap8 .

Met trots kunnen we melden dat Sebastiaan Dekker en Linda Peene van Brasserie de Zeezot en Bart Faasse van Raamdecoratie Zeeland een 3,5 jarig contract hebben ondertekend voor de sponsoring van de trainingspakken voor de jeugd. Dankzij hen zullen alle jeugdspelers vanaf komend voorjaarseizoen in prachtige nieuwe trainingspakken op de wedstrijden verschijnen. 

Sponsoren Zeezot Raamdecoratie

www.zeezot.nl
www.raamdecoratie-zeeland.nl

 

 

7 Dorpen toernooi

Editie 2019 - 2020 

Op maandag 23 december 2019 wordt er afgetrapt voor het Rabobank Zevendorpen zaalvoetbaltoernooi. Het toernooi wordt georganiseerd door afgevaardigden van de voetbalverenigingen binnen de Gemeente Veere: De Meeuwen, De Noormannen, Oostkapelle/Domburg, Serooskerke, VCK en Veere.

Hoofdsponsor voor het Zevendorpen zaalvoetbaltoernooi is Rabobank Walcheren/Noord-Beveland.

Aan het toernooi kunnen alle voetballers van deze verenigingen in de categorieën JO7 t/m JO19 en meisjes deelnemen. Dank gaat op voorhand uit naar álle vrijwilligers, die zich hiervoor inzetten.

André Toutenhoofd
Voorzitter "Zevendorpencommissie"

 

 

In sportzaal De Bellink in Westkapelle spelen de teams JO7, JO8, JO9 en JO10 en voor deze teams is het georganiseerd door Dominique Dingemanse en Emma Verstraate.

Programma voor de JO7

Programma voor de JO8

Programma voor de JO9

Programma voor de JO10

 

De volgende toernooitjes vinden plaats in Oostkapelle of Koudekerke:

Programma voor de JO11

Programma voor de JO13-1

Programma voor de JO13-2

Programma voor de JO17-1

Programma voor de JO17-2

 

 

De inschrijving voor het kerststollentoernooi is inmiddels is gesloten.
Zie hier de teamindeling en het wedstrijdschema.