In de 1e week van oktober zal de contributie voor het seizoen 2020-2021 weer automatisch worden geïncasseerd. Via de mail wordt ieder lid/donateur vooraf geïnformeerd over deze afschrijving met een overzicht van je verenigingscontributie of donatie. Leden/donateurs waar geen mailadres van bekend is, ontvangen dit overzicht per post.

Wijzigingen of opzeggingen van het lidmaatschap moeten worden doorgegeven voor 1 juli van het nieuwe seizoen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ledenvergadering vindt plaats op vrijdag 30 oktober om 19.30 uur in Herrijst. In deze vergadering komen ook de agendapunten aan bod van de i.v.m. corona overgeslagen ledenvergadering in het voorjaar. Agenda volgt!

V.V. de Noormannen organiseert voor zijn jeugd-, seniorenkader en andere belangstellenden van de vereniging een bijeenkomst over mindset en manier van coaching. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Skills & Control. De presentatie wordt gegeven door Thijs Rentier en Gert-Jan van Leiden. Thijs is sportpsycholoog en Gert-Jan is mede-eigenaar van Skills & Control.

Tijdens de presentatie over mindset en manier van coachen maak je als trainer kennis met de mindset theorie. Deze theorie is de basis voor talentontwikkeling en is praktisch toepasbaar voor elke leeftijdsgroep. Deze theorie wordt geïntroduceerd om inzicht te krijgen in het ontstaan van gedrag van kinderen. Wanneer je hier kennis en inzicht van hebt, kun je pas aan de slag met de praktische toepassing ervan. Daar gaan we dan ook vervolgens mee aan de slag. Jullie krijgen tips/tools mee waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Wij stellen jullie aanwezigheid zeer op prijs. Kosten voor deze bijeenkomst zijn geheel voor rekening van de Noormannen. Na afloop is er de gelegenheid om na te babbelen onder het genot van een hapje en drankje.

Deze bijeenkomst wordt in eerste instantie georganiseerd voor het kader van De Noormannen maar andere belangstellenden kunnen zich ook aanmelden en deze bijeenkomst bijwonen (wanneer hiervoor nog voldoende ruimte is ivm de Corona maatregelen). 

Wanneer: vrijdag 25 september van 19.30 tot +/- 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Waar: kantine v.v. de Noormannen

Aanmelden per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de herfstvakantie organiseert Voetbalvereniging De Noormannen op dinsdag 20 oktober 2020 een zaalvoetbaltoernooi in sportzaal ‘De Bellink’. Aan dit toernooi mogen alle jongens en meisjes uit Westkapelle en omstreken in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van De Noormannen. Een mooie gelegenheid dus om op deze manier kennis te maken met de voetbalsport!

De teams worden ingedeeld op leeftijd. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn worden er aparte jongens en meisjesteams gemaakt. Afhankelijk van het aantal teams spelen de jongeren ’s ochtends en de oudere jeugd ’s middags hun toernooi.

Wat heb je nodig? Een sportshirtje, broekje en zaalschoenen. De Noormannen zorgt voor hesjes én een consumptiebon.

Heb je zin om mee te doen? Vul dan het formulier op deze pagina in.

Ook De Noormannen doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Corona proof grote clubactie

Onze Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, deze manier is veilig voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten zijn hard nodig. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken