Slechts twee teams kwam afgelopen zaterdag in actie, zodoende ook weinig doelpunten voor de statistieken.

Vrije weekend voor zowel Noormannen 1 en Noormannen VR1, tevens kwam hier nog bij dat de tegenstander van Noormannen 3 niet voldoende spelers had. Hierdoor had ook het derde elftal dus een vrij weekend. Er moet overigens wel vermeld worden dat dit voor Noormannen goed uitkwam, wederom veel afmeldingen bij de heren senioren. Afwachten hoe het de komende weken gaat zijn, de volgende drie zaterdag zullen toch echt alle elftallen moeten voetballen.

Noormannen 2 won met 4-0 van Lewedorpse Boys 2 en klimt hierdoor naar de 5e plaats op de ranglijst. De aankomende wedstrijden zijn tegen lager geklasseerde ploegen dus meer punten voor de winterstop zitten er zeker in. De doelpunten in de wedstrijd tegen LeBo werden gemaakt door Devi Jongepier (2x), Remco Wondergem en Pedro Boon.

Noormannen 4 moest op bezoek bij Dauwendaele 4, ook weer een jeugdige tegenstander. In de eerste helft kwam Noormannen op voorsprong dankzij Stefan Gabrielse, maar lang kon het vierde niet genieten van de voorsprong. Dankzij o.a. twee corners (waarvan één corner die gelijk binnen werd geschoten vanaf de conervlag!) en nog twee doelpunten was de ruststand 4-1. Na rust een wat beter voetballend Noormannen en er worden ook wel wat kansen gecreeërd, al moet wel gezegd worden dat Dauwendaele ook wat wisselde en een tandje minder ging voetballen. Noormannen krijgt nog een penalty, die Jeroen neemt en via de keeper binnenschiet.... maar er wordt te vroeg ingelopen en hij moet opnieuw genomen worden. De tweede poging is op de keeper, maar de bal komt terug en Jeroen kan alsnog simpel binnentikken 4-2. Hierna scoort Dauwendaele nog twee keer, eindstand 6-2. Het wordt tegen dit soort tegenstanders een heel moeilijk verhaal om punten te pakken dit seizoen, we kunnen er meer niet van maken.

Tussenstand klassement "Gouden Schoen":

1. Pedro Boon 9
2. Devi Jongepier 8
3. Nathalie Meijers 7
4. Remco Wondergem 6
5. Esther vd Male 5
  Erwin Pouwelse 5
7. Rick Francke 4
8. Ylke Houterman 3
9. 11 spelers 2

 

Tot volgende week... laten we hopen dat alle elftallen kunnen voetballen.

Rinus Scheepmaker

De nieuwe tussenstand van de Prognostiek is vanaf nu altijd te raadplegen op de homepage van de website onder het kopje 'Nieuws'. 

Tussenstand Prognostiek

Dit seizoen zijn er weer flink wat spelregels gewijzigd door de FIFA. De scheidsrechtersbal, wisselspelers, kaarten voor officials op de bank, doelschop, etc, etc. Op de website van de scheidsrechtersvereniging Walcheren staan verwijzingen naar diverse documenten m.b.t de spelregels. Ga er eens kijken, hartstikke interessant.

 

Voor onze overige seniorenteams zijn we dringend opzoek naar scheidsrechters, het gaat hierbij om thuiswedstrijden van het 2e, 3e,4e en onze dames. De vrijwilligers in onze kantine zorgen na afloop van de wedstrijd voor een hapje en een drankje, maar ook over een eventuele (reiskosten)vergoeding kunnen we het altijd hebben. Daar komen we dan ook wel uit!

Interesse of weet je iemand die dit wellicht leuk zou vinden, neem contact op met wedstrijdsecretaris Jeroen Huibregtse. (tel. 06-13407108 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

We willen de Dekker-Noormannen tankpas nog eens onder uw aandacht brengen. De sponsorcommissie is zeer tevreden met het succes van de tankpas. Nieuwe pashouders zijn natuurlijk nog steeds van harte welkom. Hoe zat het ook al weer?

Noormannen wil haar leden en sponsors de mogelijkheid bieden om te profiteren van de Dekker-Noormannen tankpas. Oliehandel Dekker en De Noormannen bieden de leden en sponsors een korting van € 0,12  per liter, op de landelijke adviesprijs. Deze korting geldt bij alle Dekker tankstations. Hiermee steunt u ook Noormannen met € 0,01 per getankte liter. Met deze tankpas kun je in heel Nederland tanken bij alle Total en ELAN tankstations. Enkele spelregels:

  • Betaling van de geleverde producten geschiedt eenmaal per week, via automatische afschrijving van uw bankrekening waarvoor Dekker Tankstations Exploitatie BV gemachtigd wordt.
  • Dekker Tankstation Exploitatie BV behoudt zich het recht voor de tankpas te blokkeren en terug te vorderen.
  • Er wordt op verzoek een factuur verstrekt per mail.

Twijfel geen moment! Print het aanvraagformulier (Word.doc)  of aanvraagformulier (pdf) uit, vul het in en lever het in bij Pedro Boon, J. Campertstraat 17 of scan en mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Zo profiteert u ook van deze geweldige korting!