Voor onze overige seniorenteams zijn we dringend opzoek naar scheidsrechters, het gaat hierbij om thuiswedstrijden van het 2e, 3e,4e en onze dames. De vrijwilligers in onze kantine zorgen na afloop van de wedstrijd voor een hapje en een drankje, maar ook over een eventuele (reiskosten)vergoeding kunnen we het altijd hebben. Daar komen we dan ook wel uit!

Interesse of weet je iemand die dit wellicht leuk zou vinden, neem contact op met wedstrijdsecretaris Jeroen Huibregtse. (tel. 06-13407108 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Graag nodigen we jullie als ouder(s) van de jeugdspelers v.v. de Noormannen uit voor een informatieavond. Tijdens deze avond willen we jullie onder andere praktische informatie geven, op de hoogte stellen waar wij als voetbalvereniging voor staan en iets vertellen over blessures.

Daarnaast hebben we, in de persoon van Niels Dominicus, een oud profvoetballer als gastspreker die over zijn ervaringen in het amateur- en profvoetbal komt vertellen. Uiteraard is er ook gelegenheid voor jullie om vragen te stellen en/of opmerkingen te plaatsen.

Kortom een erg informatieve en leuke avond, waar gezorgd wordt voor een hapje en drankje. 

Graag tot ziens op woensdag 18 september.

Wanneer: woensdag 18 september
Hoelaat: 19.30 uur tot +/- 20.15 uur
Waar: Kantine v.v. de Noormannen

 

We willen de Dekker-Noormannen tankpas nog eens onder uw aandacht brengen. De sponsorcommissie is zeer tevreden met het succes van de tankpas. Nieuwe pashouders zijn natuurlijk nog steeds van harte welkom. Hoe zat het ook al weer?

Noormannen wil haar leden en sponsors de mogelijkheid bieden om te profiteren van de Dekker-Noormannen tankpas. Oliehandel Dekker en De Noormannen bieden de leden en sponsors een korting van € 0,12  per liter, op de landelijke adviesprijs. Deze korting geldt bij alle Dekker tankstations. Hiermee steunt u ook Noormannen met € 0,01 per getankte liter. Met deze tankpas kun je in heel Nederland tanken bij alle Total en ELAN tankstations. Enkele spelregels:

 • Betaling van de geleverde producten geschiedt eenmaal per week, via automatische afschrijving van uw bankrekening waarvoor Dekker Tankstations Exploitatie BV gemachtigd wordt.
 • Dekker Tankstation Exploitatie BV behoudt zich het recht voor de tankpas te blokkeren en terug te vorderen.
 • Er wordt op verzoek een factuur verstrekt per mail.

Twijfel geen moment! Print het aanvraagformulier (Word.doc)  of aanvraagformulier (pdf) uit, vul het in en lever het in bij Pedro Boon, J. Campertstraat 17 of scan en mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Zo profiteert u ook van deze geweldige korting!

Dit seizoen zijn er weer flink wat spelregels gewijzigd door de FIFA. De scheidsrechtersbal, wisselspelers, kaarten voor officials op de bank, doelschop, etc, etc. Op de website van de scheidsrechtersvereniging Walcheren staan verwijzingen naar diverse documenten m.b.t de spelregels. Ga er eens kijken, hartstikke interessant.

 

Prognostiek seizoen 2019-2020

Een prognostiek voor de 3e klasse A (Zuid 1) van het zaterdag amateurvoetbal. Alle thuiswedstrijden van De Noormannen in deze klasse dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet u ook een letter invullen; letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mogen de kansen natuurlijk worden gespreid, bijvoorbeeld een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen: 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Dan zijn er ook nog de dubbele punten wedstrijden, waarbij er 20 punten te verdienen zijn; deze wedstrijden zijn De Noormannen – VCK en De Noormannen - Veere.

Naast deze punten zijn er ook nog punten te verdienen met de bonusvragen. Zeven uiteenlopende vragen, waarbij elke vraag 5 punten waard is. Al deze vragen hebben betrekking op de thuiswedstrijden, tenzij anders vermeld.

Betaling en winstverdeling

Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). Hiervan gaat € 5,00 in de prijzenpot. De andere € 2,50 gaat naar een nog nader te bepalen doel binnen de vereniging.  Van de prognostiekbijdrage van afgelopen twee seizoenen zal een ‘muurtje’ worden besteld, zodat op trainingen onder meer uitvoerig op vrije trappen geoefend kan worden.

De verdeling van de prijzenpot is als onderstaand.

 1. Nummer 1: 50%
 2. Nummer 2: 25%
 3. Nummer 3: 15%
 4. Nummer 4: 10%

Wilt u meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel, een aandeel uit de prijzenpot en hiermee De Noormannen sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze samen met het inschrijfgeld (€ 7,50) VOOR AANVANG VAN DE EERSTE THUIS COMPETITIEWEDSTRIJD (dat is uiterlijk 28-09-2019 bij Noormannen - Kapelle) aan de bar van kantine De Noormannen. Na deze deadline is deelname niet meer mogelijk.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Team Prognostiek

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROGNOSTIEK SEIZOEN 2019/2020

Naam deelnemer       : __________________________________

Telefoonnummer       : __________________________________

Emailadres                : __________________________________

*

Bonusvragen:

 1. Wanneer in de eerste competititewedstrijd thuis scoort Noormannen het eerste doelpunt (voor)?

Eerste helft    |    Tweede helft     |    Noormannen scoort die wedstrijd niet

Wedstrijd-

nummer

Thuisploeg

Uitploeg

Uitslag

Toto (T/U/G)

1

NOORMANNEN 1

Kapelle 1

   

2

NOORMANNEN 1

VCK 1

   

3

NOORMANNEN 1

RCS 1

   

4

NOORMANNEN 1

Lewedorpse Boys 1

   

5

NOORMANNEN 1

Patrijzen 1

   

6

NOORMANNEN 1

Goes 1

   

7

NOORMANNEN 1

Luctor Heinkenszand 1

   

8

NOORMANNEN 1

Zaamslag 1

   

9

NOORMANNEN 1

GPC 1

   

10

NOORMANNEN 1

Veere 1

   

11

NOORMANNEN 1

Dauwendaele 1

   

12

NOORMANNEN 1

Bevelanders 1

   

13

NOORMANNEN 1

Nieuwdorp 1

   
 1. In hoeveel van bovenstaande 13 thuiswedstrijden scoren Rens de Visser en Dylan Maljers bij elkaar opgeteld met het hoofd?

_                                                                                                                                      

 1. Tegen welke Walcherse club verspeelt De Noormannen de eerste punten thuis (door afgelastingen kan de volgorde van de wedstrijden wijzigen)?

_                                                                                                                                      

 1. Eindigt Noormannen 1 in het linker of het rechterrijtje?

_                                                                                                                                      

 1. Eindigt het doelsaldo voor Noormannen positief, negatief of neutraal?

_                                                                                                                                      

 1. In welke range ligt het puntentotaal van De Noormannen na de 26 competitiewedstrijden van dit seizoen? Omcirkel jouw antwoord.

< 24     |     25 - 29     |     30 – 34     |     35 – 39     |     > 40

 1. Welke club wordt kampioen 2018/2019 in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal (zuid 1)?

_