4e tussenstand van de prognostiek 2021/2022

 
Afgelopen zaterdag is de naderhand zeer teleurstellende wedstrijd Noormannen - Zaamslag gespeeld. Niet alleen het resultaat was treurig, ook het veld, het weer, de ambiance en soms zelfs ook de individuele spelopvatting. Waar de teamgeest over het algemeen gewoon goed is, laat de teamprestatie te vaak te wensen over. En dan verlies je ook de wedstrijden die je vooraf op papier wel zou winnen. Makkelijk? Dat zal het dit seizoen niet snel zijn, maar mogelijk? Dat absoluut wel. 
 
En een goed resultaat hadden de meeste deelnemers aan de Prognostiek ook verwacht. Liefst 40 van de 48 deelnemers verzamelden deze wedstrijd 0 punten, omdat zij op een resultaat rekenden anders dan een verlies. Het is zelfs zo dat alle deelnemende spelers van de eerste selectie, op 1 na, een T hadden ingevuld voor de Toto. Het geloof in een overwinning was dus zeker aanwezig... 
 
Zo waren er dus ook 8 deelnemers die wel hadden voorzien dat het vlaggenschip het weleens moeilijk zou kunnen hebben tegen Zaamslag. Luuk Joosse spreidde zijn kansen en voorspelde een uitslag van 1-2 met een T in de Toto, waardoor hij nu 7 punten aan zijn seizoenstotaal mag bijschrijven en meteen een (gedeelde) podiumplek bemachtigt. De 7 van de 8 andere deelnemers met punten voorspelden de Toto juist en mogen allen 3 punten bijschrijven. Voor Willem Pols en Juraj Wondergem betekent dit hun eerste punten van het seizoen! 
 
De top-4 blijft ongewijzigd, behalve dat ook Luuk zich nu heeft gemeld op de 3e plek. Omdat Noormannen zich momenteel op de de 11e plek bevindt, geeft ook die plek in de Prognostiek ranglijst een prijs, al wordt die op dit moment nog gedeeld door meerdere deelnemers. 
 
Tot slot houdt Bas Rijkeboer, zoals we dat eigenlijk niet echt van hem gewend zijn, nog altijd de 0. 
 
Zoals deze week door de KNVB aangekondigd is de competitie met een vervroegde winterstop. De eerst volgende wedstrijd in de Prognostiek staat op het moment van schrijven gepland op 22 januari 2022: Noormannen - Patrijzen. 
 
Stay safe! 
 
PLAATS MUTATIE DEELNEMER PUNTEN WEDSTRIJDEN
1 - Peter Willeboordse 16
2 - Marco Verburg 16
3 - Tara Elzinga 13
4 - Vincent Toutenhoofd 13
5 - Jeroen Huibregtse 13
6 - Damian Cijsouw 13
7 Luuk Joosse 13
8 Jordi Cijsouw 10
9 Jan Dekker 9
10 Peter Hendrikse 9
11 Ronald Boone 9
12 Julian Houmes 9
13 Kris Pouwelse 9
14 - Patrick Knevel 9
15 Edward Koets 9
16 Peter Houmes 6
17 Kitty den Hollander 6
18 Ron de Nooijer 6
19 Julian Coppoolse 6
20 Jonathan Koets 6
21 Erwin Pouwelse 6
22 Willem de Visser 6
23 Julie Berents 6
24 Niels Coppoolse 6
25 Jari Kaland 6
26 Willem Alewijnse 6
27 Leendert Joosse 6
28 Mark Minderhoud 6
29 Kris Cijsouw 6
30 Rens de Visser 6
31 Emiel Minderhoud 6
32 Floor Adriaanse 6
33 Jacco Cijsouw 6
34 Finy Cijsouw 6
35 - Erika Toutenhoofd 6
36 - Iek Verpoorten 6
37 - Stefan Joziasse 6
38 - Niels Adriaanse 6
39 Rick Francke 6
40 Siebren Cijvat 6
41 Vera Cijsouw 3
42 Cas Joosse 3
43 Rens Janisse 3
44 Jesse Simonse 3
45 - Christy Cijsouw 3
46 - Willem Pols 3
47 Juraj Wondergem 3
48 Bas Rijkeboer 0
 
 
 
 
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Een prognostiek voor de 3e klasse A (Zuid 1) van het zaterdag amateurvoetbal. Alle thuiswedstrijden van De Noormannen 1 in deze klasse (met uitzondering van de eerste competitiethuiswedstrijd dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet ook een letter worden ingevuld: letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mogen de kansen natuurlijk worden gespreid, bijvoorbeeld een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen: 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Dan zijn er ook nog de dubbele punten wedstrijden, waarbij er 20 punten te verdienen zijn; deze wedstrijden zijn De Noormannen – Veere en De Noormannen – FC Dauwendaele.

Naast deze punten zijn er ook nog punten te verdienen met de bonusvragen. Zeven uiteenlopende vragen, waarbij elke vraag 5 punten waard is.

Betaling en winstverdeling

Omdat de voorgaande twee seizoenen door de coronapandemie abrupt zijn onderbroken en niet meer zijn hervat, is ook de prognostiek van beide seizoenen tot een abrupt einde gekomen en zijn er geen prijzen uitgekeerd. Het Team Prognostiek heeft daarom besloten dit seizoen een gratis deelname te gunnen aan een ieder die deelnemer was in minstens één van de twee voorgaande seizoenen. Voor een ieder die niet in minstens één van de twee voorgaande seizoenen heeft deelgenomen, geldt de reguliere € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). Hiervan gaat € 5,00 in de prijzenpot. De andere € 2,50 gaat naar een nog nader te bepalen doel binnen de vereniging.

Besloten is de prijzenpot van beide voorgaande samen te voegen met de prijzenpot van dit seizoen. De verdeling van de totale prijzenpot is:

  1. Nummer 1: 50%
  2. Nummer 2: 25%
  3. Nummer 3: 15%
  4. Nummer 4: 10%

Meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel, een aandeel uit de prijzenpot en hiermee De Noormannen sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze VOOR AANVANG VAN DE TWEEDE THUIS COMPETITIEWEDSTRIJD (dat is uiterlijk 09-10-2021 bij Noormannen – GPC) aan de bar van kantine De Noormannen. Voor nieuwe deelnemers geldt inleveren samen met het inschrijfgeld (€ 7,50). Na deze deadline is deelname niet meer mogelijk.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Het nader te bepalen doel: twee parasols vòòr de kantine
Van de prognostiekbijdrage van alle afgelopen seizoenen èn het huidige seizoen zullen grote parasols worden aangeschaft, zodat de fraaie steiger-met-zeil-constructie kan worden opgeborgen. Houd het aanzicht van de kantine dus in de gaten!!