Beste ouder(s)/verzorger(s) van JO7 en JO8, 

Middels dit bericht  willen we jullie  informeren over de nieuwe indelingen van onze JO7 en JO8 teams voor het komende half jaarAfgelopen  maandenzijn er een aantal nieuwe  leden bijgekomenDit is natuurlijk fantastisch nieuws voor de vereniging. Echter een te groot  aantal voor alleen een JO8 team, zoals begin dit seizoen. Wegens het aantal leden bij de JO7 en JO8 zijn er voor het komende half jaar 2 teams gemaaktDeze teams zijn (met name) ingedeeld op leeftijd. De trainingen  starten 11 januari. 

Het is de bedoeling  dat de trainingen de komende maanden nog in de zaal  plaatsvindenDaarna  zullen de trainingen weer op het veld zijnIndien de teams weer  naar het veld gaankan het zijndat de tijden  worden aangepastDit  zal dan via de trainers worden gecommuniceerd. Voor alle info, zie de indelingen hieronder 

We wensen jullie  veelplezier het komende half jaarIndien er nog  vragen en/of opmerkingen zijnhoren we dat  graag via jullie of via jullie trainers.

GroetjesTC vv de Noormannen

JO7 
 1. Vaio Dominicus

 2. SteijnWuite

 3. Danny van Alphen

 4. Lucas van Hoepen

 5. Finn Roelse

 6. Kiara Provoost

 7. Fenna Jakobsen

 8. Lisa Rosenthal
 9. Wesley Roelse

Trainers/ Leiders: Thomas Wuite, Niels Dominicus en Niels van Alphen

Trainingsdag:Maandag van 15.00 tot 16.00 uur

 

JO8

 1. Nigel Vreeke

 2. Jaella Calenga

 3. Luka de Visser

 4. Asya Dominicus

 5. Wout Matthijsse

 6. Robin Francke

 7. Sophie Faasse

 8. Liz Minderhoud

 9. Fender van de Putte

Trainers: Ruben van Sluijs, Aron van Sluijs, Damian Cijsouw

Leiders: Eddy Matthijsse, Tony Calenga

Trainingsdagen:Maandag en woensdag van 17.00 tot 18.00 uur 

De bestellingen zijn binnen en we gaan zorgen dat er geleverd wordt op oudjaarsdagmorgen. Iedereen bedankt voor het vertrouwen.

In de 1e week van oktober zal de contributie voor het seizoen 2020-2021 weer automatisch worden geïncasseerd. Via de mail wordt ieder lid/donateur vooraf geïnformeerd over deze afschrijving met een overzicht van je verenigingscontributie of donatie. Leden/donateurs waar geen mailadres van bekend is, ontvangen dit overzicht per post.

Wijzigingen of opzeggingen van het lidmaatschap moeten worden doorgegeven voor 1 juli van het nieuwe seizoen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures

 

- Kantinemedewerkers

De kantine is voor de vereniging naast de contributie de grootste bron van inkomsten. Die inkomsten kunnen we absoluut niet missen. We hebben wel mensen nodig om de kantine te bemensen. Vaak moet er een beroep gedaan worden op dezelfde mensen, die toch al zoveel doen voor De Noormannen. Omdat die groep ook kleiner wordt komt het er op neer dat op de bestaande groep nog meer gevraagd wordt. We willen het nog vrijwillig houden en hebben dus meer mensen nodig die op zaterdag een paar uurtjes kantinedienst willen draaien. Geef je op en geef daarbij aan wanneer je beschikbaar bent. Weet je iemand die we zeker moeten vragen geef dat dan ook door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Scheidsrechters

Voor onze overige seniorenteams zijn we dringend op zoek naar scheidsrechters. Het gaat hierbij om thuiswedstrijden van het 2e, 3e en onze dames. Ook de JO19 kan wel een "echte" scheidsrechter gebruiken. De vrijwilligers in onze kantine zorgen na afloop van de wedstrijd voor een hapje en een drankje, maar ook over een eventuele (reiskosten)vergoeding kunnen we het altijd hebben. Daar komen we dan ook wel uit. Interesse of weet je iemand die dit wellicht leuk zou vinden, neem contact op met wedstrijdsecretaris Jeroen Huibregtse, tel. 06-13407108 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Scheidsrechterscoördinator

We hebben helaas geen groot arsenaal aan scheidsrechters, maar het zou zo leuk en gemakkelijk zijn als er meer zouden komen. Ook jonge gasten kunnen zich natuurlijk altijd aanmelden. De weg naar de top is zeker voor jonge scheidsrechters goed te doen. Begeleiding van de zijde van De Noormannen kan helpen om mensen enthousiast te maken en te houden voor het scheidsrechtersvak. We zouden dan ook graag één persoon als coördinator willen zien. Lijkt het jou wat of weet je iemand die dit wellicht leuk zou vinden, neem contact op met wedstrijdsecretaris Jeroen Huibregtse, tel. 06-13407108 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Wedstrijdsecretaris senioren

Onze huidige wedstrijdsecretaris Jeroen Huibregtse doet het secretariaat al jaren en heeft eerder aangegeven aan het eind van het seizoen 2019-2020 daarmee te willen stoppen. Door de coronacrisis is het seizoen niet goed afgesloten en hij wil op deze manier zijn functie niet teruggeven. Hij wil het graag goed overdragen aan zijn opvolger (M/V) zodat die goed ingewerkt aan het seizoen 2021-2022 kan beginnen. Lijkt het je wat, maar wil je meer weten of wil je het direct toezeggen neem dan contact op met wedstrijdsecretaris Jeroen Huibregtse. (tel. 06-13407108 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Penningmeester en bestuurslid voor jeugdzaken

Sonja van der Welle stopt als penningmeester en we zoeken daarom een nieuwe penningmeester. Heb je interesse maar wil je eerst weten wat het werk als penningmeester inhoudt, neem dan contact op met Sonja.

Op zich zijn allerlei zaken m.b.t. het jeugdvoetbal al goed geregeld via de TC, maar er blijven altijd specifieke zaken m.b.t. onze jeugd onderbelicht. De jeugd moet ook een stem in het bestuur hebben en daarom zoeken we een bestuurslid dat jeugdzaken wil vertegenwoordigen. Heb je interesse in deze bestuursfunctie neem dan contact op met Jaap Kaland (06-53363839), e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

gepubliceerd 17-9-2019

update 16-12-2020

In de herfstvakantie organiseert Voetbalvereniging De Noormannen op dinsdag 20 oktober 2020 een zaalvoetbaltoernooi in sportzaal ‘De Bellink’. Aan dit toernooi mogen alle jongens en meisjes uit Westkapelle en omstreken in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van De Noormannen. Een mooie gelegenheid dus om op deze manier kennis te maken met de voetbalsport!

De teams worden ingedeeld op leeftijd. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn worden er aparte jongens en meisjesteams gemaakt. Afhankelijk van het aantal teams spelen de jongeren ’s ochtends en de oudere jeugd ’s middags hun toernooi.

Wat heb je nodig? Een sportshirtje, broekje en zaalschoenen. De Noormannen zorgt voor hesjes én een consumptiebon.

Heb je zin om mee te doen? Vul dan het formulier op deze pagina in.