Eindelijk weer competitievoetbal. Het is inmiddels op één week na een jaar geleden dat Noormannen in competitieverband in actie kwam. Tegenstander die dag was, opmerkelijk genoeg, Lewedorpse Boys. De thuisploeg kan in ieder geval vertrouwen putten uit die wedstrijd, het won namelijk knap met 1-3.

De voorbereiding verliep tot nu toe wisselvallig. Het spel was met vlagen alleraardigst te noemen, echter de resultaten vielen wat tegen. In de beker werd onder andere verloren van 4e klasser Spui en hierdoor is Noormannen vroegtijdig uitgeschakeld in de beker, iets wat we niet gewend zijn de laatste jaren.

De 1e selectie van Noormannen kent voor het komend seizoen naast de bekende gezichten ook een aantal nieuwkomers. Vanuit de jeugd zijn namelijk talenten Rody Janse, Thomas Willeboordse, Stefan Joziasse en Levien Minderhoud doorgeschoven. Zij allen hebben een meer dan verdienstelijke voorbereiding gedraaid en staan de popelen hun steentje bijdragen aan het seniorenvoetbal. Vanuit de ziekenboeg is wisselend nieuws te melden. Waar Damian Cijsouw na ruim 2 jaar tijd zijn rentree maakt in competitieverband na een kruisbandblessure, is Finy Cijsouw in de voorbereiding juist zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie. Middels deze weg wensen wij hem veel sterkte tijdens zijn revalidatie.

 

Een prognostiek voor de 3e klasse A (Zuid 1) van het zaterdag amateurvoetbal. Alle thuiswedstrijden van De Noormannen 1 in deze klasse (met uitzondering van de eerste competitiethuiswedstrijd dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet ook een letter worden ingevuld: letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mogen de kansen natuurlijk worden gespreid, bijvoorbeeld een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen: 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Dan zijn er ook nog de dubbele punten wedstrijden, waarbij er 20 punten te verdienen zijn; deze wedstrijden zijn De Noormannen – Veere en De Noormannen – FC Dauwendaele.

Naast deze punten zijn er ook nog punten te verdienen met de bonusvragen. Zeven uiteenlopende vragen, waarbij elke vraag 5 punten waard is.

Betaling en winstverdeling

Omdat de voorgaande twee seizoenen door de coronapandemie abrupt zijn onderbroken en niet meer zijn hervat, is ook de prognostiek van beide seizoenen tot een abrupt einde gekomen en zijn er geen prijzen uitgekeerd. Het Team Prognostiek heeft daarom besloten dit seizoen een gratis deelname te gunnen aan een ieder die deelnemer was in minstens één van de twee voorgaande seizoenen. Voor een ieder die niet in minstens één van de twee voorgaande seizoenen heeft deelgenomen, geldt de reguliere € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). Hiervan gaat € 5,00 in de prijzenpot. De andere € 2,50 gaat naar een nog nader te bepalen doel binnen de vereniging.

Besloten is de prijzenpot van beide voorgaande samen te voegen met de prijzenpot van dit seizoen. De verdeling van de totale prijzenpot is:

  1. Nummer 1: 50%
  2. Nummer 2: 25%
  3. Nummer 3: 15%
  4. Nummer 4: 10%

Meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel, een aandeel uit de prijzenpot en hiermee De Noormannen sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze VOOR AANVANG VAN DE TWEEDE THUIS COMPETITIEWEDSTRIJD (dat is uiterlijk 09-10-2021 bij Noormannen – GPC) aan de bar van kantine De Noormannen. Voor nieuwe deelnemers geldt inleveren samen met het inschrijfgeld (€ 7,50). Na deze deadline is deelname niet meer mogelijk.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Het nader te bepalen doel: twee parasols vòòr de kantine
Van de prognostiekbijdrage van alle afgelopen seizoenen èn het huidige seizoen zullen grote parasols worden aangeschaft, zodat de fraaie steiger-met-zeil-constructie kan worden opgeborgen. Houd het aanzicht van de kantine dus in de gaten!!

JO-7
1. Milan Roelse             
2. Sjoerd Riemens         
3. Julius Blackman        


JO-8

1. Lucas van Hoepen    
2. Lisa Rosenthal          
3. Kiara Provoost          
4. Milan van Dalen        
5. Vaio Dominicus         
6. Steijn Wuite               
7. Danny van Alphen     

Trainers/leiders: Thomas Wuite, Niels Dominicus en Niels van Alphen
Trainingsdagen: Maandag
Trainingstijden: 17.00 uur


JO-9

1. Finn Roelse              
2. Robin Francke          
3. Wout Matthijsse        
4. Asya Dominicus        
5. Luka de Visser          
6. Jaela Calenga     

Trainer: Max Patty
Leiders: Tony Calenga & Mascha Tempelman
Trainingsdagen: Maandag - woensdag
Trainingstijden: 16.00-17.00 uur


JO-11

1. Juno Kerkhove 
2. Quinn Roelse 
3. Sophie Faasse
4. Troy Brasser 
5. Alissa Wouters 
6. Nigel Vreeke 

Trainer: Max Patty
Leiders: Max Patty & ….?
Trainingsdagen: Maandag - woensdag
Trainingstijden: 17.00-18.00 uur


JO-13

1. Jur Minderhoud 
2. Onyx Dominicus 
3. Luca Menheere 
4. Lieven Houmes 
5. Luuk Cijsouw 
6. Stef Matthijsse 
7. Jari Czajka 
8. Lau Verhulst 
9. Tijmen Lievense 
10. Jesse Houmes 
11. Beau Geldof 
12. Timon Houmes 
13. Joel Duvekot 

Trainer: Damian Cijsouw
Leiders: Damian Cijsouw & Eddy Mathijsse
Grensrechter: Rody Janse

Trainingsdagen: Maandag - donderdag
Trainingstijden: 18.30-19.30 uur


JO-17

1. Liam Vreeke
2. Joey Janse 
3. Kim Willemstein 
4. Sven Joosse 
5. Cas Joosse
6. Maud Minderhoud 
7. Annick Feleus 
8. Femke Maranus 
9. Jip Faasse 
10. Mika Huibregtse 
11. Ivo Dekker 
12. Juraj Wondergem 
13. Jurgen Dronkers 
14. Mikai Verhulst 

Trainer: Patrick Knevel, Rens Janisse & Ruben van Sluijs
Leiders: Patrick Knevel, Rens Janisse en Julian Coppoolse
Grensrechter: Rens Janisse en Julian Coppoolse

Trainingsdagen: Maandag - donderdag
Trainingstijden: 18.00-19.30 uur

 

 

 

Het 3e elftal is op zoek naar meerdere leiders. Zo kan de druk iets verdeeld worden en komt niet alles op 1 persoon neer.
Lijkt het je wat om bij dit gezellige team langs de lijn te staan en ze naar een overwinning te schreeuwen? Laat het ons weten via de mail.

3e leiders gezocht

In verband met de geldende corona maatregelen wordt er dit jaar geen Noormannen Prestatieloop georganiseerd. De volgende editie zal plaatsvinden in de zomer van 2022.