Ik ben als klein jongetje (alhoewel ik nog steeds niet heel groot ben) in de mini’s van de Noormannen begonnen met voetballen. Na alle jeugdelftallen te hebben doorlopen, met als hoogtepunten de drie kampioenschappen in de F2, F1 en C1 en als dieptepunten een aantal nederlagen met dubbele cijfers (25-0 als grootste dieptepunt), ben ik na vier seizoenen senioren nu speler van het tweede elftal. Ik heb in deze tijd altijd met veel plezier op de Prelaat gevoetbald en veel gezelligheid meegemaakt.

Keeper: Stefan Joziasse: Een uitstekende lijnkeeper met geweldige reflexen. Ook in de 1 op 1 met de spits van de tegenstander ijzersterk. Heeft in de afgelopen jaren in meerdere wedstrijden met zijn reddingen punten gepakt voor ons elftal.

Linksachter: Pierce Jobse: Op snelheid wellicht iets beperkt, maar de kracht en strijdlust die hij levert, gecombineerd met zijn verdedigende én aanvallende kwaliteiten maken hem een gevreesde tegenstander. Met Pierce aan de “gouden” linkerkant hebben wij samen alle jeugdelftallen en vier jaar senioren doorlopen, met twee kampioenschappen als hoogtepunten.

Laatste man: Stijn Cijvat: Sterke verdediger die niet bang is om het duel aan te gaan. In de 1 op 1 bijna niet te kloppen, heerst in de lucht met zijn lengte en vliegt wanneer nodig kiezelhard het duel in met zijn directe tegenstander.

Voorstopper: Rody Janse: Een speler die verdedigend altijd uitstekend voor de dag komt, en ook af en toe wel eens in de duels wat uitdeelt aan de tegenstander. Ook aan de bal is hij sterk met zijn goede spelinzicht en zijn lange pass.

Rechtsachter: Jordi Cijsouw: Met zijn drive een speler die binnen de lijnen alles geeft om zo’n goed mogelijk resultaat op het scorebord te krijgen. Weet de tegenstander goedschiks of kwaadschiks af te stoppen met zijn tackles: op de bal als het kan, op de man als het moet. Een echte teamspeler. Ook in de derde helft een uitblinker.

Links midden: Rowin Wondergem: Ondanks zijn beperkte snelheid een uitstekende speler aan de buitenkant van het veld. Leest het spel goed, heeft een goede pass en voorzet, vliegt hard het duel in en verdedigend staat hij zijn mannetje. Kan zowel aan de linkerkant- en rechterkant van het veld in de verdediging en op het middenveld neergezet worden.

Centraal midden: Damian Cijsouw: Een talentvolle speler die in de jeugd op deze positie indruk maakte. Fysiek sterk, aan de bal zeer technisch en veel snelheid, heersend in de lucht en voor het doel koelbloedig. Verdedigend met zijn lengte en behendigheid ook ijzersterk. Kortom een fantastische allround speler.

Rechts midden: Hayo Houmes: Controlerende speler met een goede techniek. Ook als rechtsachter inzetbaar, en in de jeugd ook als centrale verdediger gefunctioneerd. Verdedigend staat hij zijn mannetje en onderschept de bal vaak zonder een overtreding te maken. Hij scoort zelden, maar aanvallend met zijn dribbels en voorzetten is hij belangrijk.

Links buiten: Rick Francke: Een mobiele spits die ook aan de zijkanten in de voorhoede inzetbaar is. Met zijn snelheid en dribbeltechniek erg gevaarlijk voor de goal. Weet in de 1 op 1 vaak de keeper langs te dribbelen en de bal in het lege doel te schuiven. Hij pakt elk seizoen zijn doelpunten en assists mee.

Spits: Jakko van Belzen: Een spits die het echt van zijn moment moet hebben. Aan de bal niet heel technisch, maar weet toch altijd een momentje te vinden en zijn doelpunt te pakken. Staat bij een voorzet vaak op de goede plek. Verder is hij altijd positief en een echte teamspeler.

Rechts buiten: Emiel Minderhoud: 
Zeer technische speler met een neusje voor de goal. Erg veel snelheid in de dribbels, heeft een goede voorzet én is de maker van veel mooie doelpunten vanaf de zijkanten. Hij bezit een techniek aan de bal die we bij de Noormannen niet veel zien.

Speler/Coach: Stefan Feleus: Een coach die met zijn peptalks in de kleedkamer het team altijd klaarstoomde voor de strijd. Was ook bereid om zelf te voetbalschoenen aan te trekken en in te vallen als de wedstrijd niet naar zijn zin verliep. Hij presteerde het onmogelijke met het vierde elftal als speler/coach door ons team, met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 18 jaar, naar de vijfde plaats in de competitie te loodsen.

Vlagger: Michel Theelen: een eerlijke en betrouwbare vlagger. Zit er altijd bovenop.
 
Ik ben erg benieuwd naar de 11 van … Tono Wondergem.

Ik ben weer al wat jaren te bezichtigen op de Walcherse en Bevelandse velden, eerst tijdens de volledige jeugd van de Noormannen en vervolgens na een korte rustpauze nog een aantal jaren bij  Meeuwen 6, om vervolgens een jaartje Noormannen 2 mee te pakken. Daarna ben ik aangesloten bij Noormannen 5 om na een aantal jaren Noormannen 4 te worden vanwege spelerstekort binnen de vereniging en vanwege dezelfde reden doe ik nu mijn best bij Noormannen 3. Maar in welk team of bij welke vereniging ik ook zat, ik heb altijd binnen en buiten het veld veel plezier en gezelligheid meegemaakt. Op sportief gebied heb ik hoge pieken (kampioenschappen, grote uitslagen in ons voordeel) gekend maar ook diepe dalen (strijden in de onderste regionen en nog met dubbele cijfers verliezen en het behalen van 'De Almanak' na een halve wedstrijd voetballen erachter komen dat we tegen de verkeerde tegenstander stonden). Kortom ik denk dat ik als speler mezelf wel mag zien als een speler van De Kelderklasse.
 
Keeper: Erik van Zanten: Een zeer katachtige keeper die bij een teveel aan keepers in de ploeg ook zo op de spitspositie gezet kon worden, waar hij ook zeer goed uit de voeten kon met een tomeloze inzet en conditie.

Rechtsback: Tom Lievense: Tom kan zowel op rechts als op links uit de voeten met zijn enorme inzet en goede inzicht. Buiten het veld miste hij het inzicht wel eens door naar een verkeerde vereniging te rijden of helemaal de weekbrief te missen.
 
Linksback: Stefan Feleus: Een zeer zeer gedreven speler met de absolute winnaarsmentaliteit. Daarbij was het ook nog eens een zeer technisch voetballer die er niet voor terugdeinsde om ook wel eens wat uit te delen. Stefan kon je eigenlijk op iedere positie in het veld neer zetten. Motto tijdens het verdedigende werk “baas in eigen tuin”.
 
Laatste man: Henk Wielemaker: Een speler met een groot spelinzicht die het de tegenstander zeer moeilijk maakte. Zowel met zijn stevige duels als ook zijn verbale strijd met de tegenstander waardoor de tegenstander het dubbel zo moeilijk had. Vaak stoomde Henk op vanuit de verdediging naar het middenveld om met een afstandsschot te scoren.
 
Voorstopper: Jose Lopes Candeias: Een zeer technische en harde voetballer die niet alleen als voorstopper fungeerde maar eigenlijk heel de verdediging voor zijn rekening nam met zijn enorme drive maar er ook niet voor schroomde om zich bij de aanval te voegen.
 
Centraal midden: Svend Minderhoud: Ook weer zo een technische voetballer die ook wel eens als een houthakker de duels in kon gaan om dan de vermoorde onschuld te spelen jegens de scheidsrechter. Svend kan ook goed uit de voeten als keeper. Bij kou wordt het allemaal wat minder want dan kleedt  Svend zich in vele lagen.
 
Rechts midden: Arjen Brouwer (Beertje): Arjen was een echte flankspeler die na het behalen van de achterlijn een panklare assist kon afleveren aan de spits van dienst. Ook was Arjen een voortreffelijk barman die voor volle schuimertjes en veel gezelligheid zorgde na onze wedstrijden van Noormannen 5 op zondagmiddag/avond in Het Koffiehuis.
 
Links midden: Rico Wisse: Een bikkelharde voetballer met een tomeloze inzet die het zijn directe tegenstander bijzonder moeilijk maakte met zijn fysieke spel, waardoor hij door een tegenstander ooit “kluutigen boer “ werd genoemd.
 
Spits: Marco van Belzen (Rasta joen draek): Marco moest het vooral hebben van zijn enorme loopvermogen, maar ook van zijn goeie inzicht voor de goal. Hij stond heel vaak op de goeie plek om te kunnen scoren. Door dat neusje voor de goal is hij een aantal keren topscoorder geworden.
 
Links buiten: Abdie Aden: Een zeer technisch begaafde voetballer die vaak de wenkbrauwen deed fronzen bij menig tegenstander want hoe kon zo een goeie speler bij Noormannen 4 voetballen. Abdie ging voor de sportiviteit maar ook de gezelligheid na de wedstrijd.  Abdie was door zijn spel een zeer goed koppel met de centrale spits.
 
Rechts buiten: Leo Kaland (Leo Figo Kaka Kaland): Een zeer talentvolle flamboyante speler met vaak onnavolgbare acties die dan ook vaak nog eens in een doelpunt eindigde. Helaas is Leo te vroeg gestopt met voetballen bij de Noormannen vanwege werk elders in den lande.
 
Bank: ikzelf
Coach: Jan van den Dries: “Heel gewoon, doodgewoon” ,“Jouw kwaliteit is dat je niet kunt voetballen”
Trainer: Theo van Hercules: Een trainer waar ik in de jeugd veel van geleerd heb en die je liet inzien dat simpel voetbal het moeilijkst is.
Vlagger: Kees Meijer: Een altijd eerlijk vlaggend iemand, die ook vaak niet begrepen werd door de scheidrechter. Geheel ten onrechte in onze ogen natuurlijk. Kees was ook jaren een voortreffelijk coach.
 
Ik ben benieuwd naar de 11 van Arjen van Sighem (Lorre/ Kaereltje). 

Na in alle jeugdelftallen en senioren 1 tot en met 5 te hebben gespeeld, ben ik van diverse jeugdelftallen en lagere seniorenteams elftalleider geweest.
Mijn favoriete elftal komt dus uit die tijd.

Foto Chris

Doel: Wim Huiszoon: goed coachende lijnkeeper met katachtige reflexen.
Linksback: Wim Brasser: rustpunt in de verdediging met een loepzuivere pass.
Vrije verdediger: Piet (De Bus) Minderhoud: alleskunner, soeverein heerser van de defensie, stond altijd op de goede plaats.
Voorstopper: Piet (Jirre) Gabrielse: meedogenloze mandekker, sterk en snel ondanks corpulent postuur, kon ook op doel of in de spits.
Rechtsback: Johan Cijsouw: positioneel sterke verdediger, verzaakte nooit.
Linkshalf: Aarnout Huibregtse: makkelijk scorende middenvelder met een bijzonder loopvermogen.
Midden: Jesse Simonse: kappen en draaien als de beste, kampioen met de B-Junioren.
Rechtshalf: Peter Hendrikse: technisch en tactisch ijzersterke middenvelder met veel diepgang.
Linksbuiten: Niels Gabrielse: man van de assist in kampioensjaar, magistrale voorzet uit de flank.
Spits: Kees van Sighem: kopsterke goalgetter, ging voorop in de strijd.
Rechtsbuiten: Wilco Rosenthal: ouderwetse pingelaar met strakke voorzet.

Trainer: Julius Sohilait: deed alles met de bal en was zelf technisch wel het beste, speelde wel eens mee als vrije verdediger en schoot puur op techniek een doeltrap zo in de 16 van de tegenstander.
Wissels: Piet (Huiber) Huibregtse: bood meestal zelf aan voor op de bank. Maar eenmaal in het veld was hij cornerspecialist, ook sterk in de derde helft.
Willem Lievense, ideale pinchhitter: scoorde op Kortgene met Noormannen 5 de gelijkmaker. Achteloos knalde hij de bal vanaf de zijlijn in de verre kruising.

De volgende die zijn favoriete 11 mag samenstellen is Niels Gabrielse.

Wanneer je altijd bij Noormannen hebt gevoetbald en bij de jeugd en senioren zowat alles hebt getraind is het wel een hele opgave daar een team uit samen te stellen. De Keuze is Reuze.

Vooropgesteld, ik heb het altijd met veel plezier gedaan en heb veel te danken aan De Noormannen. Dus bedankt allemaal.

Op voorhand aan velen m’n excuses dat je er niet instaat. Het ligt niet aan jou, gewoon een keuze van de trainer/speler. Hier m’n selectie, waarbij de posities zoals het tegenwoordig hoort minimaal dubbel bezet zijn. Met spelers waar ik mee gespeeld heb of die ik getraind heb.

Doel:

Daan Postma.
Keeper met geweldige reflexen. Liep na een dag van hard werken in Café Troaljewerk op de training toch altijd voorop in de bosloop. Met enige regelmaat vloog tijdens de wedstrijd z’n schouder uit de kom. Deze werd dan netjes teruggezet en Daan keepte verder. Gezellige Bikkel.

Niels van Alphen.
Zeer talentvol, in de één op één bijna niet te kloppen. Winnaar. Leider van de verdediging, overdreef wel wat door het hele elftal te willen coachen. Was zeer goed in het coachen van broer Theo, een prima mandekker. Omwille van de rust in het elftal Theo vandaag niet opgesteld.

Rechtsback, daar moet ik er drie van neerschrijven:

Alex Verhagen.
Kwam bij de jeugd tekort als rechtsbuiten en kwam toen op de rechtsback positie terecht.
“Bal afpakken en inleveren bij dezelfde kleur” was de opdracht. En dat lukte uitstekend.
”Mag ik dat volgende week weer staan trainer” was de vraag. Hij had z’n plek veroverd.

Sebastiaan van der Welle.
Heb Sebastiaan bij zowel de jeugd als bij het 1e getraind. Snelle back met onverdroten inzet, zorgde altijd voor diepgang op de rechterflank. Stond 90 minuten aan met 100% super inzet.
Moest het mede hebben van hard werken en deed dat dan ook.

Rowin Wondergem.
Eén brok onverzettelijkheid, daar was je niet zomaar langs. Goed inzicht, opbouwend uitstekend en stevig in de duels. Een echte Germaanse strijder.

Laatste man:

Bobby de Witte.
Een echte aanvoerder, een echte Noorman. Onverzettelijk. Eenmaal met de aanvoerdersband om gebeurde er wat met Bobby. Kampioen met Noormannen 2 in 1999 was z’n hoogtepunt. Verzorgde na de wedstrijd altijd een workshop sigaren roken. Gewoon nog in de kantine.

Niek Minderhoud.
Een echte stylist. Fantastisch linkerbeen, prima inzicht. Sierlijke voetballer, leidde sereen de verdediging. Soms wel erg rustig maar liep altijd goed af.

Linksback:

Stefan Feleus.
Zelden een speler meegemaakt met zo’n wedstrijdinstelling en wil om te winnen. Linkspoot, technisch enigszins beperkt. Maar niet te passeren. Onontbeerlijk in je elftal. En heel belangrijk in de kleedkamer.

Gerard Duvekot.
12e man die je ook keihard nodig hebt in de jeugd. Maakte snel stappen zodra hij wist hoe te lopen en aan de binnenkant te dekken. Draaide prima mee in het elftal. Goed linkerbeen.

Voorstopper:
Sebastiaan Dekker.
Kon gewoon perfect alle spitsen voetballend uitschakelen. Daar is alles mee gezegd.

Aarnoud Gabrielse.
Nuchtere voorstopper, liet zich niet gek maken. Had een specifieke kwaliteit: Wanneer je dacht dat hij de bal niet zou hebben kon hij z’n been nog wat verder verlengen. En blokte toch de bal. Later nooit meer iemand met deze kwaliteit gezien.

Rechtermiddenvelder:

Peter van Alphen.
Een bijter met geweldige wedstrijd- en trainingsmentaliteit. Technisch vaardig, prima voorzet. Had er alles voor over in het 1e te spelen en om Noormannen naar een hoger plan te brengen. En slaagde daarin. Prima kerel, af en toe wel wat druk.

Pim van Sighem.
Technisch vaardig, tactisch sterk. Soms onzichtbaar, maar dan toch aanwezig. Altijd een voldoende. Zekerheidje.

Centrale middelvelder, ik moet er 3 neerzetten:

Jaap van Rooijen.
Linkspoot, technisch zeer vaardig, enorm inzicht. Slim. Leider binnen het elftal. Helaas vanwege studie te voeg afgehaakt bij Noormannen.

Thomas Lievense.
Eén van de beste ooit bij Noormannen. De bal aan een touwtje, bewegingen onnavolgbaar, stond altijd goed. Enorm goed inzicht, wel wat flegmatiek. Op vele posities inzetbaar. Geweldige speler voor een trainer.

Dave Jongepier.
Technisch begaafde tacticus, zorgde voor balans en rust in het elftal. Verbindingsspeler met een geweldige dieptepass. Altijd positief. Ondersteunde de jeugd in het elftal.

Linkshalf:

Rens de Visser.
Heeft veel in de verdediging gespeeld maar voor mij de ideale linkshalf. Enorm loopvermogen, kracht en kan de hele flank bestrijken. En daar dus z’n energie kwijt. Ook scorend vermogen en kopkracht.

Theo van Hercules.
Kon ook op linksbuiten goed uit de voeten. Technisch en tactisch prima. Aangever. Had eigen onvermurwbare mening over het spelletje, werd ook wel de voetbalprofessor genoemd. Trainde bij Noormannen zowat alle jeugd en senioren, clubman. Voetbaldier pur sang.

Rechtsbuiten:

In ieder geval een snelle Van der Welle. Henk, Piet of Dennis. Hoewel niet alle drie precies gelijk waren ze wel allemaal enorm snel. En alle drie het voorbeeld van een levensgevaarlijke rechtsbuiten. Een groot en extra wapen voor elk team, was best weleens jaloers op die snelheid.

Spits:

Henk Wielemaker.
Henk staat er bijna altijd bij en kan ook bij mij niet ontbreken. Heeft jarenlang een belangrijke rol gespeeld bij Noormannen 1. Superspits met neusje voor de goal. Kopsterk en groot scorend vermogen. Mentaal sterk. Later een vervolg in de achterhoede waarbij Henk nog lang de verdediging heeft geleid. Heb er altijd graag mee gespeeld. Prima vent, respect.

Mark Minderhoud.
Heb Mark zowel bij de jeugd als jaren later bij de senioren getraind. Op z’n best in een 4:4:2 op de 10-positie. Om in de bal te komen. Maar in deze 4:3:3 dus in de spits. Doelpuntenmachine, je wist dat hij ging scoren, alleen niet op welk moment in de wedstrijd. Zowel links-als rechtsbenig. Enorme staat van dienst voor Noormannen. Knappe carrière.

Linksbuiten:

Thomas Wuite.
Technisch vaardige linkspoot, niet snel maar wel slim. Kont erin draaien, bal afschermen, bij laten sluiten, steekpass of zelf scoren. Kon ook in de spits goed uit de voeten. En aanjager voor de feestjes en partijen.

Dylan Knevel.
Voor de duvel niet bang, technisch enorm vaardig. Voetbalt op intuïtie, heeft scorend vermogen, een echte straatvoetballer. Zo zie je ze niet vaak meer.

Trainer:
Hele lastige, ga ik toch voor Jan van den Dries. Was conditietrainer. Compenseerde een gebrek aan voetbalkwaliteiten met een enorme dosis motivatie. Sfeermaker. Was hiermee zeer succesvol bij Noormannen. En wanneer het regende bespeelde Piet Huibregtse (Duuk) onze trainer door te roepen: “Trainer, het is partijweer”. En dan begonnen we met partij. Gewoon 1,5 uur. De stukken moesten er dan wel afvliegen anders gingen we lopen.

Grensrechter:
Leo Jobse, was altijd paraat met of zonder camera! Prima om erbij te hebben.

Ik ben benieuwd naar het elftal wat door Kris Cijsouw wordt opgesteld.

 

FB en Insta bericht Tijdlijn

Hoewel ruim 20 jaar niet meer woonachtig in Westkapelle volg ik De Noormannen nog op de voet. Toch valt het nog niet mee om 25 jaar na mijn actieve voetbalcarrière een elftal samen te stellen met de beste spelers waarmee ik heb samengespeeld. Maar uiteraard doe ik graag een poging, helaas is niet te vermijden dat sommige namen al eerder in deze rubriek voorbij zijn gekomen (maar dat zullen de betreffende spelers dan waarschijnlijk wel verdiend hebben!). Ik kies verrassend genoeg voor een aanvallende 4-2-4 opstelling, wat geen gebruikelijke opstelling voor Noormannen is.
 
Als keeper komt bij mij direct één naam naar voren en dat is die van Matthijs van Wageningen. Een lenige keeper met snelle reflexen die eigenlijk te goed was voor het niveau waarop het eerste elftal destijds acteerde. Matthijs kon ook aardig meevoetballen en was alleen in luchtduels wellicht ietsje minder maar…
 
…dat is ook niet echt nodig met een centraal verdedigingsduo bestaande uit Leo Brasser en Bram Faasse. Beiden kopsterk waarbij Leo wat meer de meevoetballende kant verzorgde en Bram op meedogenloze wijze iedere spits uit de wedstrijd speelde. Soms wellicht iets té meedogenloos, als er in die tijd een VAR was geweest was het voor Bram iets moeilijker geworden. Hoewel Bram ook zeker goed kon meevoetballen, het was alleen iets minder zijn taak. De verdediging bestaat verder uit Leo Gabriëlse op links en Ronald van Dalen op rechts. Leo stond door zijn techniek en tactisch inzicht vaak heel goed opgesteld en had ook een prima voortzetting. En Ronald kon heel goed een taak uitvoeren waar hij zich met ziel en zaligheid op stortte onder het principe ‘uitdelen en incasseren’.
 
Met slechts twee middenvelders is het natuurlijk wel belangrijk dat dit spelers zijn met een groot loop- en incasseringsvermogen. En dan kom ik uit bij Aarnout Huibregtse en Pieter Cijsouw. Beiden ook nog eens met een goede (trap-)techniek.
 
Centraal in de spits Henk Wielemaker en Jackie Minderhoud. De eerste natuurlijk onvermijdelijk, daar hoef ik denk ik verder geen toelichting bij te geven. Misschien nog wel dat Henk op een gegeven moment een paar keer (op fraaie wijze) had gescoord met een lobje over de keeper. En dat hij dat zo leuk vond dat hij dat vervolgens op ieder moment wéér probeerde te doen, hoewel dat niet altijd de beste oplossing was. Jackie was altijd aanspeelbaar en continu in beweging, hij sleurde echt over het hele veld. Maar desondanks ook met een behoorlijk doelpuntengemiddelde achter zijn naam. Waar Henk zijn lobje had, had Jackie een voorliefde voor een passje buitenkant (rechter)voet. Op de vleugels vinden we Evert Wisse op links, de man met een fantastische techniek en geweldige linkertrap. Onnavolgbaar voor tegenstanders, maar soms ook voor medespelers en scheidsrechters. En op rechts de supersnelle Piet van der Welle, ook nog eens enorm doelgericht. Piet was een heerlijke voetballer om in je elftal te hebben want als je flink onder druk stond was er altijd de mogelijkheid om de bal ver naar voren te peren, Piet rende er wel achteraan. Hij was zelfs zo snel dat veel grensrechters hem niet bij konden houden…
 
Als trainer/coach van dit team zat ik eerst te denken aan Piet Baart, maar hij was waarschijnlijk wat te zachtaardig voor deze functie. Dan toch maar Herman Schotman. Herman was alleen maar met voetbal bezig, bloedfanatiek. Een winterstop was er niet, zelfs op 3e kerstdag moest er ’s morgens nog getraind worden. En als het trainingsveld afgekeurd werd, was er altijd nog de mogelijkheid om te gaan hardlopen of een partijtje te spelen op de verlichte parkeerplaats van Hotel Zuiderduin. Ik kon dat fanatisme van Herman wel waarderen, maar ik snap ook dat anderen hier iets minder enthousiast over waren.
 
Al met al is dit wel een aardig elftal geworden hoewel ik bang ben dat het niet zo succesvol zou zijn vanwege de gekozen tactiek. Vleugelspitsen Evert en Piet stonden niet echt bekend om hun voorliefde voor meeverdedigen dus de druk op middenvelders en backs zou wellicht iets te groot worden. Maar wellicht kunnen we één van de hoofdrolspelers van dit elftal zélf om zijn mening vragen: Ik ben benieuwd welk team Evert Wisse de volgende keer gaat opstellen.

De foto is van een jubileumtoernooi in 1992.
Staand vlnr: Adri Roelse, Leo Jobse, Peter Hendrikse, Caroline Wisse, Jacqueline Cijsouw, Lennie Boogaard, Monique Hendrikse en Lia van Sighem.
Zittend vlnr: Jan de Pagter, Erika Toutenhoofd, Richard Boel, Pieter van Glabbeek, Robbie Boogaard en Kees van Sighem.