Zaterdag staat de voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. In totaal resteren nog drie wedstrijden voor Noormannen. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen Jong Ambon, waarna de competitie over 2 weken wordt afgesloten thuis tegen Rillandia. Zaterdag komt allereerst 'De Middelburgse Zaterdag Voetbal Club', MZVC, komt op bezoek. En dat betekent een weerzien met oud Noormannen trainer Henk Willemse. Een speciaal welkom voor hem.
 
Noormannen pakte vorige week de o zo belangrijke 3 punten, met goed voetbal, uit bij Veere. Het gat met de veilige 9e plaats is nu 3 punten. Daarnaast heeft Noormannen een beter doelsaldo ten opzichte van die nummer 9 Apollo: +7. Bij winst zet Noormannen dus een belangrijke stap richting handhaving. In dat scenario is het doek overigens gevallen voor tegenstander MZVC en degraderen zij naar de 5e klasse.
 
De optimisten onder ons weten dat de thuisploeg naast de strijd om degradatie ook nog meespeelt in de strijd om promotie. De ploeg van Richard staat namelijk in de 3e periode op een 2e plaats - koploper Kapelle speelt niet meer mee om deze periode, zij hebben de 1e periode gepakt - met 2 punten achterstand op Nieuwland. De focus ligt uiteraard op handhaving. Echter een toetje in de vorm van nacompetitie zou een mooie beloning zijn voor het goede slot van de competitie voor de Noormannen.