Na het mooie resultaat van een week eerder (3-0 winst tegen VCK), was het aan Noormannen 1 om op eigen veld de competitie een goed vervolg te geven tegen Bevelanders. Noormannen trad aan met 1 wijziging ten op zichte van de wedstrijd in Koudekerke. Jaimy verving centraal achterin de op vakantie zijnde Rens de Visser. Vooraf werd verwacht dat de wind wel eens een belangrijke rol kon gaan spelen, namelijk windkracht 7 recht over het veld. Na de wedstrijd kon echter geconcludeerd worden dat Noormannen niet verloor door toedoen van de tegenstander of de weersomstandigheden, maar het verloor van zichzelf.

De eerste helft speelde Noormannen tegenin de wind. De eerste 5 minuten van de wedstrijden waren nog hoopgevend voor de thuisploeg. Er werd van achteruit goed gevoetbald en een aantal kansjes gecreƫerd. Het was op dat moment dan ook tegen de verhouding in dat Bevelanders op voorsprong kwam. Een dieptebal werd door de verdediging niet goed verwerkt en zo stond de 0-1 op het bord. Niet veel later werd door de defensie wederom niet goed ingegrepen en zo kon de spits van Bevelanders de score verdubbelen. In het vervolg van de eerste helft wilde Noormannen wel, maar werd het nooit echt gevaarlijk.

In de rust werd erop gehamerd dat de wedstrijd, ondanks de 2-0 achterstand, nog niet gespeeld was. Met de wind in de rug zou Bevelanders op eigen helft worden vastgezet, zo was het plan. De 2e helft was nog geen 5 minuten oud of de 3-0 stond al op het bord. Een voorzet kwam (al dan niet met opzet) tegen het hoofd van de spits van Bevelanders. Aron verkeek zich op de door wind gedragen bal en deze viel binnen. Het vertrouwen op een goed einde kwam even terug toen Marlo een fout van een verdediger afstrafte. Lennard bracht met Brian een extra aanvaller in. De hoop op een goed resultaat verdween echter snel. Noormannen gaf letterlijk 3 cadeautjes weg en keek zo tegen een 1-6 achterstand aan, welk ook de eindstand was.

Noormannen zal zich deze week op de training moeten herpakken. Het besef moet er zijn dat we met zijn allen er alles aan moeten doen om op zaterdag een goed resultaat neer te zetten. Volgende week wacht hoogvlieger Luctor/Heinkenszand.