Zaterdag rond 10.45 was het weer aantreden op Jan Duums Palace voor de selectie van Noormannen 2. Ditmaal een uitwedstrijd tegen een stugge en fysieke tegenstander: Oostkapelle / Domburg 3.

Daar waar elftalleider Marco Verburg druk was i.v.m. een proeverij alcoholhoudende drank van druiven stond dhr. Nijsse alleen aan het roer. Na de twee sterke, maar goede trainingen van afgelopen week staan bij Noormannen alle neuzen weer dezelfde kant op.

Kapitein Nijsse gaf vooraan de wedstrijd nogmaals duidelijk aan dat positief benaderen beter werkt dan blijven hangen in het negatieve. Een duidelijk verhaal voor iedereen. Ook ditmaal is gekozen om te gaan starten met een 5-3-2 formatie. En volgende elf spelers mochten aantreden om te gaan starten in de basis:

Aron

Robin –  Niels van B – Jacco – Jelmer – Marlboro light

Patrick Matthijs – Remco – Bollie

Pedro© – Dave

Wisselspelers op het bankje: Rick, Marc, Iman, Kanna.

Om 12.00 gaf scheidsrechter de Visser het startschot.

Noormannen begon sterk aan de wedstrijd combineerde goed en creëerde goede kansen. Al snel werd door Remco het openingsdoelpunt gemaakt, een prachtige run richting het doel met een geplaatst schot. 0-1 voor de bezoekers op Sportpark Duinhelm. Echter duurde dit feestje niet heel erg lang. De reactie van Domburg / Oostkapelle kwam binnen de 5 minuten: 1-1. Net voor rust scoorden ze nogmaals waardoor Noormannen met 2-1 de rust in ging.

De tweede helft begon en het beeld van eerste helft hetzelfde, echter overklaste Domburg / Oostkapelle de Noren met scherpere cabaretvoorstelling en toneelstukken. Ook de wisselspelers in de tweede helft hadden geen antwoord voor de blauw gelen. Domburg / Oostkapelle creëerde vele kansen en trof hierdoor meerdere malen het net. Door een ingestudeerd FIFA stiftje van Dave kwam er nog een doelpunt voor Noormannen, echter kwam deze veel te laat om de schade te repareren.

Uiteindelijk werd een 5-2 uitslag genoteerd. Maar lag dit nu aan de bal, aan het veld, het weer, de vrijdagavond of moet er iets anders veranderen bij Noormannen 2?? Volgend weekend mogen de Noren aantreden tegen Meeuwen 3.

Iman Verhage schitterde in afwezigheid en werd hierdoor uitgeroepen tot Man Of The Match. Patrick Matthijs Knevel zal volgend weekend afwezig zijn. Hij waant zich in de baan van een hardloper.