Vorige week gingen we met 11 spelers op pad en nu hadden we er maar liefst 12. Dylan presteerde het om te laat te komen voor de wedstrijdbespreking dus de wisselbeurt was snel ingevuld.

Al snel bleek dat wij een maatje te groot waren voor Walcheren en na 1 minuut lag de bal in het net door Tygo. Yoram 3 keer Tygo 2 x en een prachtig schot van Bjorn brachten de ruststand op 7-0.

De 2e helft hadden we ook op papier af kunnen doen. Yoram en Tygo brachten de eindstand op 9-0. Man van de wedstrijd was Arjen van Sighem, onze stofzuiger op het middenveld.

Onze keeper, Jarno had niet veel te doen. Hij vroeg in de rust of hij zijn telefoon niet mee mocht nemen omdat hij dan wat te doen had. Dit hebben we maar niet toegestaan. Hij moest heel de wedstrijd maar 2 keer in actie komen maar dan stond hij er ook.

De wedstrijd werd tot ieders tevredenheid gefloten door Michael Dekker. Maar dat mag ook wel na overleg met een toparbiter.

Omdat wij niet beschikken over een vaste assistent scheidsrechter gaf Michael aan dat hij de thuiswedstrijden wel wil vlaggen van de JO17. TOP!

Volgende week gaan we op bezoek bij Vlissingen JO17-2.