Zaterdag 19 november 2016 stond de beker wedstrijd Noormannen 2 – Colijnsplaat 2 op het programma.

Om 12:15 was de aftrap. De coach had voor de volgende opstelling gekozen:

Kris
Robin Niels. C Pieter Jan Jarno
Rico Michel Julian

Rick Ruben Niels. G

Door een gebrek aan keepers moest Kris, normaal de laatste man op het doel.

De aftrap werd genomen door de Noormannen, de eerste 20 minuten waren de Noormannen de bovenliggende partij. Door behoorlijk wat kansen te creëren kwamen we helaas niet op een voorsprong. Tot dat colijnsplaat een vrije trap kreeg net een meter buiten de 16 meter en die precies in de kruising wist te schieten kwamen we in de 1e helft toch op een achterstand. In de rust hadden we het er over dat we deze wedstrijd niet hoefden te verliezen dus gingen we de 2e helft met goede moed in.

In de rust waren er een aantal wissels door gevoerd zo kwam Mathijs op het doel en ging kris weer als laatste man spelen en schoof Niels. C door naar het midden veld en ging Rico rechts voor spelen en Rick die moest eruit.

De 2e helft speelde vooral op de helft van colijnsplaat af maar we wisten de bal niet in het net te krijgen tot dat Ruben de bal voor zijn voeten kreeg in de 16 meter en hem langs de keeper wist te schieten, nu moesten we proberen door te pakken maar we hadden wind tegen dus het wilde niet lukken. In de 70e minuut kwam Norbert in het veld, die wist de bal nog bijna in het doel te schuiven maar raakte helaas de paal.

Omdat het een beker wedstrijd moesten we bij de gelijke stand van 1-1 penalty’s nemen.De penalty nemers van de Noormannen waren: Ruben Norbert Mathijs Niels Michel.

De eerste penalty werd genomen door Norbert deze was helaas mis, dus was het hopen dat Colijn nog een fout zou maken, maar deze bleef helaas uit. Dus de wedstrijd hadden we helaas verloren na penalty’s.