De laatste competitiewedstrijden voor de winterstop zijn gespeeld, slechts drie van de vijf senioren elftallen kwamen in actie afgelopen zaterdag.

Noormannen 1 won met 4-3 van FC Dauwendaele en dit was de eerste thuisoverwinning van dit seizoen. Een opsteker zo vlak voor de winterstop. Noormannen 1 gaat als nummer zeven de winterstop in en dat is als promovendus prima. Achteraf had er wellicht meer ingezeten maar dat is iets waar de tweede seizoenshelft dan maar aan gewerkt moet worden. Het trainingsweekend staat gepland begin januari en daar moet de basis gelegd worden voor het vervolg van de competitie. Deze wordt weer hetvat op zaterdag 19 januari uit bij GPC. 

Noormannen 2 kwam niet in actie en geniet al volop van de winterstop. De huidige tweede plaats in de stand moet na de winterstop veranderd worden in de eerste plaats. Noormannen 2 gaat voor het kampioenschap en kan daarbij ook alle support gebruiken. Dus kom ook is naar de Prelaat bij de thuiswedstrijden van Noormannen 2, de laatste twee thuiswedstrijden eindigden in 13-0 en 14-0 dus saai is het nooit. De competitie wordt weer hetvat op zaterdag 2 februari thuis tegen De Meeuwen 4. 

Noormannen 3 wist de goede lijn van vorige week door te zetten in de derby tegen De Meeuwen 5. De drie punten bleven op de Prelaat, uitslag 6-2. Grote man bij het Derde was Mark Riemens die vier keer het net wist te vinden. Hij is dankzij deze doelpunten dan ook weer terug te vinden in de top-10. De competitie wordt weer hetvat op zaterdag 9 februari thuis tegen Walcheren 5.

Noormannen 4 wist thuis tegen 's Heer Arendskerke 4 vier keer te scoren, maar helaas kregen ze er ook vier tegen. Een doelpuntrijke wedstrijd dus met drie goals van topscoorder Devi Jongepier. Devi is de winterstopscoorder geworden, hij staat na de eerste competitiehelft al op 20 doelpunten. Met een plekje in de middenmoot hervat Noormannen 4 de competitie weer op zaterdag 9 februari thuis tegen Serooskerke 6. 

Ook Noormannen VR1 genoten al van de winterstop, met een knappe tweede plaats hebben ze uitstekend gepresteerd. Ook staan er drie dames in de topscoorders top 10. Nathalie Meijers, Ylke Houterman en Noa Francke hebben samen 32 van de 37 doelpunten gemaakt. Benieuwd hoeveel er na de winterstop nog volgen! Noormannen VR1 hervat de competitie weer op zaterdag 2 februari met de topper uit bij Nieuwdorp/Patrijzen VR1.

De top 10 ziet er na dit weekend als volgt uit:

1 Devi Jongepier   20   (+3)
2 Natalie Meijers   16    
3 Pedro Boon   10    
  Robin Lous   10    
5 Ylke Houterman   9    
  Ruben van Sluijs   9    
  Erwin Pouwelse   9   (+1)
8 Mano Verburg   7    
  Noa Francke   7    
10 Mark Riemens   6   (+4)

 

Graag tot volgend jaar,

Rinus Scheepmaker