Inmiddels zijn we alweer een paar weken onderweg na de winterstop, hoogste tijd om de topscoorders weer is onder te loep te nemen. 

Afgelopen weekend geen doelpunten voor Noormannen 1, de tegenstander Luctor Heinkenszand was een maatje te groot en won aftekend met 5-0. Ook vorig weekend werd er fors verloren terwijl en daarvoor nog prima met 0-3 gewonnen werd van VCK. Al deze wedstrijden zijn inmiddels opgenomen in de tussenstand en hierdoor komt Marlo Janisse de top 10 binnen. Hij heeft nu zeven doelpunten gemaakt.

Dan Noormannen 2: de mannen van coach Marcel Nijsse hebben de twee competitiewedstrijden die gespeeld zijn allebei gewonnen en zijn koploper momenteel. De lastige uitwedstrijd bij Luctor Heinkenszand 3 werd met 1-2 gewonnen en ook de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen FC Dauwendaele werd met 3-1 gewonnen. Aanvoerder Pedro Boon was in beide wedstrijd belangrijk met zijn doelpunten en staat momenteel op 13 doelpunten. Noormannen 2 heeft inmiddels al 68x gescoord en heeft nog 5 doelpunten nodig om het productiefste seizoen van het 2e te evenaren; in seizoen 2009/2010 kwam Noormannen 2 tot 73 gescoorde doelpunten. Het record staat nog altijd op naam van Noormannen 3, dat kwam in seizoen 2009/2010 tot 93 doelpunten. 

Noormannen 3 pakte een punt in de thuiswedstrijd tegen GPC Vlissingen 6 (1-1), op zich een prima resultaat want de uitwedstrijd ging nog kansloos verloren met 9-1. De mannen van coach Kees Meijers zijn blij met ieder punt wat gepakt wordt. Doelpuntenmaker was Arjan Lievense die zijn status van rustend lid weer gewijzigd heeft in spelend lid. Gaan we nog meer doelpunten van deze speler zien dit seizoen?

Ook Noormannen 4 speelde 1-1 tegen GPC Vlissingen 5, doelpunt kwam op naam van Dylan Knevel die later in de middag ook nog een doelpunt maakte bij Noormannen 2. Het elftal van trainer/coach Stefan Feleus (L. van Gaal) is terug te vinden in de middenmoot en pakt gestaag de punten.

Bij Noormannen VR1 ging de topper tegen Nieuwdorp/Patrijzen VR1 twee weken geleden verloren met 1-0 maar de dames herpakten zich afgelopen zaterdag goed door Dauwendaele/Walcheren VR2 met 1-4 te verslaan en zo beslag te leggen op de 2e plek. Nathalie Meijers scoorde drie keer en is koploper Devi Jongepier tot op één doelpunt genaderd.

De top 10 ziet er na de gespeelde wedstrijd sinds de winterstop als volgt uit:

1 Devi Jongepier   20    
2 Natalie Meijers   19   (+3)
3 Pedro Boon   13   (+3)
  Robin Lous   11   (+1)
5 Ylke Houterman   9    
  Ruben van Sluijs   9    
  Erwin Pouwelse   9    
  Mano Verburg   9   (+2)
9 Noa Francke   7    
  Marlo Janisse   7   (+3)

 

tot de volgende keer,

Rinus Scheepmaker