Een prognostiek voor de 3e klasse A (Zuid 1) van het zaterdag amateurvoetbal. Alle thuiswedstrijden van De Noormannen 1 in deze klasse (met uitzondering van de eerste competitiethuiswedstrijd dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet ook een letter worden ingevuld: letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mogen de kansen natuurlijk worden gespreid, bijvoorbeeld een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen: 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Dan zijn er ook nog de dubbele punten wedstrijden, waarbij er 20 punten te verdienen zijn; deze wedstrijden zijn De Noormannen – Veere en De Noormannen – FC Dauwendaele.

Naast deze punten zijn er ook nog punten te verdienen met de bonusvragen. Zeven uiteenlopende vragen, waarbij elke vraag 5 punten waard is.

Betaling en winstverdeling

Omdat de voorgaande twee seizoenen door de coronapandemie abrupt zijn onderbroken en niet meer zijn hervat, is ook de prognostiek van beide seizoenen tot een abrupt einde gekomen en zijn er geen prijzen uitgekeerd. Het Team Prognostiek heeft daarom besloten dit seizoen een gratis deelname te gunnen aan een ieder die deelnemer was in minstens één van de twee voorgaande seizoenen. Voor een ieder die niet in minstens één van de twee voorgaande seizoenen heeft deelgenomen, geldt de reguliere € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). Hiervan gaat € 5,00 in de prijzenpot. De andere € 2,50 gaat naar een nog nader te bepalen doel binnen de vereniging.

Besloten is de prijzenpot van beide voorgaande samen te voegen met de prijzenpot van dit seizoen. De verdeling van de totale prijzenpot is:

  1. Nummer 1: 50%
  2. Nummer 2: 25%
  3. Nummer 3: 15%
  4. Nummer 4: 10%

Meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel, een aandeel uit de prijzenpot en hiermee De Noormannen sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze VOOR AANVANG VAN DE TWEEDE THUIS COMPETITIEWEDSTRIJD (dat is uiterlijk 09-10-2021 bij Noormannen – GPC) aan de bar van kantine De Noormannen. Voor nieuwe deelnemers geldt inleveren samen met het inschrijfgeld (€ 7,50). Na deze deadline is deelname niet meer mogelijk.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Het nader te bepalen doel: twee parasols vòòr de kantine
Van de prognostiekbijdrage van alle afgelopen seizoenen èn het huidige seizoen zullen grote parasols worden aangeschaft, zodat de fraaie steiger-met-zeil-constructie kan worden opgeborgen. Houd het aanzicht van de kantine dus in de gaten!!