Noormannen O15 - Terneuzen O15-3 3-2 (2-0)
Na 6 wedstrijden gespeeld te hebben staan er 18 punten op het bord voor ons. De laatste 4 wedstrijden worden ook de 4 moeilijkste, met 3 hele lastige uitwedstrijden en nog de thuiswedstrijd op de laatste speeldag tegen Oostburg / IJzendijke. Vandaag was er een soort "tussenwedstrijd" thuis tegen Terneuzen. Wel een wedstrijd die zeker gewonnen moest worden wil je blijven meedoen om de titel.

De tegenstander was fysiek enorm en daar hadden we het heel de wedstrijd vrij lastig mee. Het eerste kwartier is het daarom voor beide ploegen aftasten en worden er geen echte grote kansen gecreëerd. Dan binnen drie minuten slaan we twee keer toe: Mano scoort 2x, eenmaal op aangeven van Emiel en de ander op aangeven van Tom. In het vervolg van de 2e helft krijgen we nog een aantal goeie kansen om het duel al te beslissen. Gescoord wordt er echter niet meer en zo gaan we dus rusten met een stand van 2 tegen 0.

In de rust aangegeven snel op zoek te gaan naar de derde treffer en zo de wedstrijd in het slot te gooien. Helaas was daar zeker geen sprake van, want de 2e helft is ronduit slap en ver onder de maat te noemen. We laten ons in de duels aftroeven tegen Terneuzen en spelen in balbezit erg slordig. De twee goals die we tegen krijgen zijn terecht. Terneuzen krijgt daarna ook een aantal goeie mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar onzuiverheid voor de goal of keeper Stefan houdt ons nog in de wedstrijd. Een kleine tien minuten voor tijd scoren we zelfs de winnende goal, Emiel pakt een afgeslagen bal goed op en schiet hard in de linker beneden hoek, 3-2!! Daarna in de resterende 10 minuten komen we niet in de problemen en zo kunnen we weer 3 punten bijschrijven!

Wat staat ons nog te komen:

Als eerst het programma voor de komende weken; zaterdag 8-4 Biervliet / Hoofdplaat uit om 12.30, zaterdag 15-4 met het paasweekend Cadzand / Groede uit om 10.30, (waarschijnlijk) woensdag 19-4 Domburg uit om 19.00 en de laatste wedstrijd is Oostburg / IJzendijke thuis op 6-5 om 10.30.
Momenteel zijn wij de trotse koploper met 21 punten uit 7 wedstrijden, Groede volgt met 18 punten uit 6 wedstrijden en Domburg blijft altijd een gevaarlijke ploegje en heeft 16 punten uit 7 wedstrijden.
De komende 4 wedstrijden worden voor ons dus ontzettend belangrijk richting het grote doel, kampioen worden! En wat zou het mooi zijn als we dat thuis op 6 mei kunnen voltooien.

We gaan er keihard voor knokken met z'n allen en we houden u op de hoogte!