In het 1e weekend van januari gaat de eerste selectie altijd op trainingskamp. Als onderdeel van het trainingskamp werd er op zaterdag 6 januari een oefenwedstrijd gespeeld tegen de amateurs van Willem II (3e klasse zaterdag).

Na een rustige vrijdagavond training was iedereen klaar voor de wedstrijd van zaterdag. Om 13:00 uur werden we opgehaald bij het hotel in Reusel en werden we met een overvol busje vervoert naar het sportcomplex van Willem II.

Door de afwezigheid van Pedro, Julian en Danny kwam Lennard tot de volgende opstelling:

Aron

Jacco - RensV- Jari- Ron

RensJ - Jesse - Remco©

Jaimy - Ruben - Patrick

Wissels: Erwin, Dylan, Mark, Finy, Niels en Devi

Noormannen startte redelijk aan de wedstrijd en dit resulteerde in een kans voor Patrick. Hij speelde de bal alleen te ver voor zich uit waardoor de 1 op 1 kans verloren ging. Na 10 minuten komt Willem II steeds beter in hun spelletje, ze laten de bal in de opbouw snel heen en weer gaan waardoor er bij Noormannen vooral op het middenveld veel gelopen moet worden.

In de 31e minuut werd er door Willem II een goede aanval opgezet via de rechterflank, de bal werd voorgegeven bij de 2e paal en feilloos langs Aron in het doel geschoten, 1-0 Willem II.

In de rust werd er door Noormannen veel gewisseld. Erwin, Dylan, Niels, Mark en Finy kwamen allen het veld in waardoor Jaimy, Aron, Ruben, Patrick en RensJ het veld moesten verlaten. In de 2e helft werd door de Noormannen meer druk gezet op de opbouw van Willem II. Hierdoor kwam er meer balbezit en werd er met goed voetbal meerdere kansen gecreëerd. Zo zette Niels met een lange bal Dylan alleen voor de keeper, maar die faalde in de afronding.

En de 55e minuut werd er door Dylan een vrijetrap versierd. Erwin legde deze af op Mark, die de bal huizen hoog over schoot. Het schijnt dat de bal nu nog in een baan om de aarde cirkelt. Rond de 65e minuut was het dan wel raak, Ron die op de rechterflank met zijn snelheid een aantal verdedigers voorbij rende kon de bal voorgeven op Jari die de 1-1 beheerst binnen schoof.

RensJ en Ruben komen rond de 75e minuut nog in het veld voor Jesse en Jacco. Zij kunnen helaas niks meer veranderen aan de uitslag. Jari(die in Tilburg studeert) maakt tegen zijn trainingsteam nog het enige Noormannen doelpunt en Willem II weten het net niet meer te vinden. De eindstand is 1-1.

Inmiddels was in de kantine de nieuwjaarsborrel begonnen en de Noormannen heeft zich daar ook bij aangesloten. Hierna bleef het nog lang gezellig.