Vandaag weer een belangrijke uitwedstrijd voor Noormannen en wel in en tegen Hoedekenskerke. In de opstelling waren een aantal wijzigingen door kleine pijntjes en blessures enz.Daarom starten we met de volgende mensen: Aron, Finy, Jesse, Jari, Rens, Julian, Ron, Erwin, Jaimy, Mark en Patrick.

Het weer was prima en het veld was vergeleken met de velden van de afgelopen weken ook prima. Daarnaast waren er wel wat problemen omtrent de scheidsrechter. De beste man stond eerst in de file en daarna kwam de scheidsrechter helemaal niet meer vanwege familieomstandigheden. We wensen de scheidsrechter sterkte, maar gelukkig woonde er in Hoedekenskerke een KNVB scheidsrechter die bereid was om te fluiten.

In de openingsfase waren beide teams aan elkaar gewaagd en waren er weinig kansen. Noormannen had daarnaast in de openingsfase een tegenvaller te verwerken, na 10 minuten kon Mark (die nog een jaartje doorgaat met voetballen) met een blessure naar de kant. Pedro was zijn vervanger.

In de eerste helft waren er over en weer kansjes en had Noormannen het wellicht verdient om voor te staan. Pedro werd neergehaald in de 16 door de keeper, alleen werd er geen penalty gegeven en ook werd Ron een paar keer teruggefloten, terwijl er totaal geen sprake was van buitenspel. Mede hierdoor bleef het in de eerste helft 0-0.

De tweede helft was nog maar net begonnen of de bal lag in het netje bij de Noormannen. De bal werd beheerst binnengeschoten alleen bleek er wel sprake te zijn van een paar metertjes buitenspel. Er werd niet gevlagd en gefloten, dus 1-0 voor Hoedekenskerke.

Gelukkig was de achterstand van korte duur, twee minuten werd de gelijkmaker door Jesse netjes binnengeschoten, alleen had hij wel wat hulp van de rug van zijn tegenstander, die de bal van richting veranderde, 1-1.

Het vervolg van de wedstrijd was het beeld gelijk als dat van de eerste helft. Over en weer kansjes, maar geen doelpunten. Noormannen komt dus niet verder dan 1-1 en over een hele wedstrijd gezien, doen ze zichzelf te kort.

Maar langen valt er niet te treuren, want a.s. dinsdag om 19.30 uur speelt Noormannen opnieuw een belangrijke uitwedstrijd in Burgh-Haamstede tegen de Westhoek.