De tweede oefenwedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen 3de klasser VCK. Het was goed weer om een lekker potje te voetballen.

Patrick, Rens d V, Pieter-Jan, Julian

Jari, Erwin, Rens J

Ron, Pedro, Dylan

De wissels waren Mark, Niels en Devi

Noormannen begon sterk aan de wedstrijd en dit leidde ook tot een aantal kansen. Na een goede aanval, en een goede diepte pass van Dylan, rondde Erwin goed af. Heel lang kon Noormannen niet genieten van de voorsprong. Gelijk in de eerste aanval na het doelpunt lag de bal aan de andere kant in het net waardoor het weer gelijk stond. Na een aantal goede kansen aan beide kanten scoorde Noormannen 5minuten voor tijd de 1-2. Dit was overigens ook de mooiste van de avond, na een afvallende bal nam Rens J de bal een en schoot de bal hard in de hoek. Zo ging Noormannen met een 1-2 voorsprong de rust in.

In de rust kwam Mark erin voor Pedro en Niels kwam erin voor Aron. VCK begon heel sterk na rust, dit leidde al snel tot de 2-2 en de 3-2. De organisatie stond niet helemaal goed bij de Noormannen en dit leidde ook tot de 4-2. Hierna herpakte Noormannen zich en creëerde een aantal goede kansen. Uiteindelijk werd er nog iets terug gedaan door de 4-3 te maken. Weer scoorde Rens J na een goede aanval en goed doorzettingsvermogen. Helaas was er niet genoeg tijd meer om een eventuele gelijkmaker te maken. Al met al was dit een leerzame oefenwedstrijd.

De volgende wedstrijd die op het programma staat is een oefenwedstrijd tegen Hoek 2 thuis op 13 augustus.