De wedstrijd Noormannen tegen Kruiningen begint om 11:30.
In het begin van de wedstrijd gebeurt er niet veel, en word er slordig gevoetbald.
De bal gaat een beetje heen en weer tussen de teams, en worden er af en toe tackles gemaakt door beide teams.
Na een tijdje krijgt Leon de bal aan de linker kant, en geeft hem goed voor op Stijn, die mee naar voren was gegaan vanuit de verdediging, en maakt hem goed af.
Na de goal gebeurt er niet heel veel en staat het 0-1 met rust.
Als de rust is afgelopen en de aftrap is genomen zet Kruiningen ineens veel druk en blijven ze een beetje hangen op de helft van de Noormannen.
De Noormannen gaat goed voetballen en Thomas maakt de 0-2 na een paar goede combinaties.
Na de goal blijft De  Noormannen goed voetballen en blijft veel op de helft van Kruiningen.
Door een goede aanval krijgt De Noormannen een corner, die Giel neemt, Giel geeft de bal goed voor bij de eerste paal  voor op Stijn, die de bal net mist, de bal is nu in het 16 meter gebied en Rody schiet de 3-0  goed in.
Tom krijgt ook nog een paar kansen, maar die gaan er jammer genoeg niet in.
De Noormannen blijft goed voetballen, en Thomas maakt de 4-0 en 5-0 heel mooi af.
Kruiningen lijkt het al een beetje op te geven, maar De Noormannen blijft  gewoon doorgaan.
Dion pakt vanachter de bal op en kan zo helemaal naar het doel lopen en schiet de 6-0 goed in.
In het einde van de wedstrijd krijgt Damian een ingooi, hij gooit hem goed naar Luuk, die de 7-0 mooi in de bovenhoek schiet.
De scheids fluit af en De Noormannen heet met 7-0 gewonnen, na een goede wedstrijd.