Zaterdag 20 oktober stond Noormannen 2 - MZC`11 4 op het programma voor de beker.

Het was een mooie dag om te voetballen. We begonnen de wedstrijd met een groep van meerdere elftallen.

De opstelling                                                                     Aron Van Sluis

Niels Van Belzen          Marc Minderhoud      Jarno Elzinga         Niels Gabrielse

Robin Lous                      Emiel Wisse            Jacco Cijsouw

Hayo Houmes                                 Dylan Knevel                            Julian Houmes

Wissels: Svend Minderhoud, Stefan Feleus en  Mathijs Janisse.

Coach: Marcel Nijsse

Assistent coach: Marco Verburg

De scheids floot en de wedstrijd ging van start. De Noormannen begon de wedstrijd sterk combineerden goed met elkaar. Bij MZC`11 ging het wat minder goed. Na een aantal minuten speeltijd kwam er een mooie actie van De Noormannen, de bal kwam voor het doel en zo kon Emiel Wisse de 1-0 maken voor de thuisploeg. De Noormannen ging sterk aan de wedstrijd verder en er vielen steeds meer kansen. Halverwege de 1ste helft werd er een mooie combinatie spel opgezet. Julian Houmes kwam goed  voor zijn tegenstander  en scoorde de 2-0. Bij MZC liep het niet heel lekker en kwamen aan weinig kansen toe. De wedstrijd ging verder en er werd niet meer gescoord voor de rust. De Noormannen stonden met 2-0 voor in de rust,

Er werd bij De Noormannen nog gewisseld in de rust. Svend Minderhoud kwam in de plaats voor Hayo Houmes en Stefan Feleus voor Emiel Wisse.

De wedstrijd ging weer verder en De Noormannen bleef sterk spelen. Julian Houmes schoot de 3-0 binnen. Vlak na de 3-0 kwam ook de 4-0 gescoord door Robin Lous. MZC kreeg ook nog een paar kansen maar kwam niet aan scoren toe. De Noormannen kreeg weer een mooie kans en zo kon Julian Houmes de 5-0 binnen knallen. Na een paar minuten spelen schoot Julian Houmes de 6-0 binnen. Na de 6-0 kwam MZC voor het doel en wisten nog een doelpunt te scoren de 6-1. Vlak na de 6-1 wist MZC nog een x te scoren 6-2. De Noormannen kreeg een mooie kans en zo wist Svend Minderhoud de 7-2 te scoren. Na de 7-2 was het nog 5 minuten voetballen er werd niet meer gescoord en zo won De Noormannen de wedstrijd met 7-2.
Na de wedstrijd werd Julian Houmes uitgeroepen tot man off the match en deden we nog een hapje en een drankje.