Zaterdag stond de wedstrijd Luctor Heinkenszand 3 – De Noormannen 2 op het programma. Het was een winderige dag in Heinkenszand en een belangrijke wedstrijd voor De Noormannen. Er moest gewonnen worden om een goeie plek te krijgen in de competitie.

Noormannen begon met de volgende 11 namen:

Niels Van A
Niels Van B   Marc   Mathijs   Jacco
Remco   Pedro   Ron
Julian   Patrick   Ruben
wissel: Devi en Dylan

De 1e helft begon Noormannen met windje mee. De tegenstander had moeite met de wind, als ze de bal wegschoten kwam ie net zo hard terug. Noormannen had veel kansen en daar kwam de 0-1 van Pedro.
Daarna bleven er kansen komen en de tegenstander kwam een terug speelbal geven op de keeper, maar de keeper stond niet op z'n doel. 0-2 met rust.

2e helft: Luctor begon gelijk goed de 2e helft en nam een schot en kwam op de lat. Vlak daarna kwam ook de 1-2.
Noormannen moest wakker worden en begon toen ook kansen te creëren. Maar het bleef 1-2 en de scheids floot de wedstrijd af. Dit zijn hele belangrijke punten voor Noormannen.