Het vlaggenschip trad op zaterdag 26 september aan op Kamperland tegen de Bevelanders. Lennard heeft de spelersgroep toegesproken, waarbij hij duidelijk handvaten heeft meegekregen uit de presentatie van mindset en coaching van de dag ervoor.  Hij stuurt dezelfde 11 namen het veld op na het gelijkspel van vorige week tegen Nieuwdorp. Na een stormachtige morgen begon Noormannen op het kunstgrasveld met een zonnetje en weinig wind aan de wedstrijd.

Vanaf minuut één waren de mannen uit Kamperland feller, scherper en toonden meer inzet. Dit resulteerde in een verdiende 2-0 achterstand na een kwartier. De doelpunten kwamen tot stand door ongelukkig uitverdedigen en een eigen doelpunt uit een scherpe voorzet. In de rest van het eerste bedrijf werd het spel iets beter, maar er werden erg weinig kansen gecreëerd Het veldspel was vrij rommelig. Ruststand 2-0.

In het tweede bedrijf waren de intenties van Noormannen meer strijd en passie in het spel te leggen door de zwakke eerste helft. Spijtig genoeg worden deze intenties kapotgeschoten in de eerste minuut na de thee. Uit een inworp rond de middellijn, slalomt de rechtsbuiten door 3 á 4 man en de bal wordt van dichtbij in het doel geschoten. 3-0. Naarmate de tweede helft vordert, worden kleine kansjes geforceerd door met 4 man van voren te voetballen. Rens de Visser komt van voren voetballen en Emiel en Jesse worden gewisseld voor Dylan en Ron. De 3-1 valt door een rake punter van Mark ter hoogte van de penaltystip in het hoekje uit een klutsbal.

De rest van de wedstrijd verliep wederom erg rommelig met over en weer veel lange ballen. In de defensie van Noormannen kwam erg veel ruimte te liggen, waar Bevelanders meerdere malen van heeft kunnen profiteren. Maar er wordt niet meer gescoord en het scorebord geeft een teleurstellende 3-1 nederlaag aan.

De huidige stand geeft een 11e plaats aan met 1 punt uit 2 duels. Volgende week hopen op een beter resultaat tegen een andere concurrent: in Lewedorp tegen LeBo.