Noormannen 3 tegen ZSC '62 2

Afgelopen zaterdag was het zo ver. Sinds lange tijd weer een officiële wedstrijd, en meteen de eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Met een heel nieuw samengesteld team en wedstrijdleiding togen we richting Scharendijke. De selectie bestond uit de vaste kern van het 3de en aangevuld met een gedeelte van de 2de selectie.

Vanaf begin was het een spannende wedstrijd. Wij begonnen een beetje moeizaam met hier en daar wat kleine opstart problemen doordat we nog niet veel samen gespeeld en getraind hadden. Onze coach had de opstelling als volgt gemaakt:

Levien

Pierce – Jacco – Jeroen – Niels

Mohamed – Bjorn – Siebren

Arjen – Rick – Robin

Wissels: Jordi en Leon

Door het moeizame begin stonden we na 30 minuten reeds met 2-0 achter. Maar hierna ging het beter. Zeker de 2de helft die we goed begonnen. Niet lang na de rust scoorde Jordi, die ondertussen was ingevallen de 2-1 uit de rebound van een kopbal. We probeerden druk te blijven zetten om de gelijkmaker te forceren, wat wel wat meer ruimte voor de tegenstander bood. Hier konden ze van profiteren en in de 83ste minuut kregen we nog een goal tegen. De stand was toen 3-1, daarbij was de hoop nog niet opgegeven. We bleven voetballen en werden hiervoor beloont in de 87ste minuut. Rick scoorde de 3-2 door goed inlopen na een vrije trap van Robin. Helaas bleef het hierbij, maar terug kijkend naar het gehele verloop van de wedstrijd konden we tevreden en met opgeheven hoofd richting huis.