Zaterdag 18 september stond de laatste van de 3 bekerwedstrijden op het programma. Een uitwedstrijd naar Walcheren 6. Na eerst op de foto te zijn gezet vertrokken we naar Vlissingen.

Daar stuurde coach Matthijs de volgende 11 namen het veld in:

Stefan

Bjorn - Patrick - Siebren - Arjen

Ruben - Aron - Robin - Leon

Rick - Jakko

Hayo, Mohamed, Mano en Tom begonnen de wedstrijd op de bank, maar mochten allen uiteindelijk nog invallen.

We begonnen best aardig aan de wedstrijd, want na slechts vijf minuten spelen had Rick de bal al tegen de touwen geschoten, 0-1. Vervolgens ging het vrij gelijk op en kreeg ook Walcheren enkele kansen. Uiteindelijk viel de 1-1 dan ook uit een knap afstandsschot die over Stefan heen vloog. Echter volgde toen voor de Noormannen een goede periode waar eerst Jakko en vervolgens ook Patrick wisten te scoren, 1-3. Vlak voor rust kon Walcheren helaas ook nog scoren, en gingen we dus met een 2-3 voorsprong aan de thee.

Na de rust ging Walcheren helaas verder met waar het de eerste helft mee geëindigd waren. Noormannen kon de rust niet meer goed bewaren en daar kon Walcheren van profiteren. Na slordig verdedigen kwam Walcheren terug tot 3-3, en later kwamen ze zelfs nog op voorsprong, 4-3. Gelukkig voor de Noormannen kon Robin na een knappe actie de gelijkmaker maken, 4-4. Het laatste kwartier waren er nog wat kansen over en weer maar konden beide ploegen geen doelpunten meer maken.

Uiteindelijk dus toch nog een punt behaald, maar het gevoel bleef dat er meer in had gezeten. Hiermee zijn de bekerwedstrijden, met een gemixt gevoel afgesloten en kunnen we verder kijken naar de competitie. Die begint de 25e september met een uitwedstrijd tegen het altijd lastige Serooskerke 5.