Zaterdag stond de wedstrijd Noormannen 1 - Lewedorpse boys 1 op het programma. De basis 11 was toch iets gewijzigd op een aantal plekken ten opzichte van vorige week.

Basis:

Bas

Rody, Rens, Damian, Julian

Jesse, Jari, James,

Emiel, Mark, Dylan,

Peter Willeboordse neemt als grensrechter de honneurs waar.

De wedstrijd is begonnen en we spelen inmiddels een kwartiertje. Nog geen gevaar geweest voor beide doelen. Het is inmiddels de 32ste minuut James met een venijnig schot die naast gaat. Verder blijft het
voorzichtig en gezapig. Noormannen dringt wat aan…Emiel die alleen op de keeper af mag gaan en over schiet. Goede redding van de keeper van Lebo op een inzet van Dylan. Op slag van rust denkt Lebo te scoren na een
zeer goede aanval. De scorende aanvaller maakt hands bij zijn aanname. Het blijft 0-0. Daar komt Noormannen goed weg….Bas die er naast zit. Lebo aanvaller die de bal over de lijn loopt. Dat was ook het laatste wapenfeit van een gezapige eerste helft.

Noormannen heeft een wijziging door gevoerd voor de tweede helft. Rody is gewisseld voor Thomas.
Lebo krijgt een corner die Bas uitstekend pakt. We hebben een uur gespeeld. Het staat nog steeds 0-0 de kansjes zijn over en weer. Noormannen krijgt een vrije trap mee op randje 16. Mark en Emiel staan achter de bal.  Mark schiet vervolgens en plaatst hem netjes in de hoek en hij zit. 1-0 voor De Noormannen. Het is de 82ste minuut de wisselspelers staan klaar om in te vallen. Erwin voor James en Ron voor Mark. De Noormannen speelt de wedstrijd uit en blijft op voorsprong staan.
Noormannen wint de eerste competitiewedstrijd en staat gelijk op plus 3. Volgende week speelt Noormannen uit tegen Dauwendaele 1.