Zaterdag hadden we de wedstrijd uit naar Arnemuiden 5. Vorige week behaalden we op wilskracht een punt tegen MZVC, dus we hadden goede hoop dat we vandaag weer een goed resultaat konden behalen. Met een aantal spelers van het tweede elftal erbij stuurde coach Evert de volgende 11 namen op het veld:

Stefan
Jordi - Luuk - Jeroen - Niels G
Dion - Jacco - Rick (C) - Arjen
Mano - Petje

We begonnen goed aan de wedstrijd, waardoor we meteen scoorden. Rick kwam door de verdediging en schoot de bal in de hoek van het doel. Het derde domineerde, maar kwam na een half uur toch weer op gelijke hoogte.
Een afstandschot vloog over Stefan heen en plotseling was het 1-1. Het derde reageerde goed, Arjen legde de bal klaar voor Dion die van randje 16 de bal in de verre hoek schoot. Na de rust werd Arnemuiden sterker.
De gelijkmaker viel opnieuw door een afstandschot over de keeper heen. Er waren nu kansen over en weer, maar 8 minuten voor tijd, mede door hulp van de scheidsrechter, kwam Arnemuiden toch op voorsprong.
Dit konden we niet meer rechttrekken, waardoor de eindstand op een onterechte 3-2 overwinning voor Arnemuiden eindigde. Helaas geen punten voor het derde vandaag, maar genoeg perspectief voor de komende wedstrijden, allereerst komende zaterdag thuis tegen VCK 4, komt allen kijken.