Op een regenachtige 30 oktober stond de lastige uitwedstrijd tegen VCK op het programma.

Het strijdplan was vanuit de 0 voetballen en zo proberen minimaal een punt te pakken tegen deze ploeg. De selectie was krap door een aantal niet fitte spelers, waardoor er maar drie wissels waren, waaronder een niet fitte Mark.

James

Niels       Jesse

Damian   Jari Rens   Julian

Levien

In de eerste fase van de wedstrijd was VCK vooral in balbezit maar creëerde ze buiten een vrije trap vanaf een gunstige positie die ver over ging niet heel erg veel kansen. In de 24e minuut kwam uit een corner van de Noormannen Dylan M met een kopbal die net wat kracht mist en de keeper van VCK de bal kan vangen. In de eerste helft waar vooral VCK veel balbezit heeft kwam in de het laatste deel van de eerste helft de Noormannen in een fase waarin zij veel balbezit hadden. Dit resulteerde in een goede aanval via Dylan M die helaas niet eindigde in een goal. Net voor rust komt VCK via een counter met een steekpass bijna tot schieten maar de bal kan net worden onderschept door Levien.

Zo gaan we de rust in met een 0-0 waarin de Noormannen nog hoop heeft om hier punten te pakken. De Noormannen voert in de rust geen wissels door en zo start de 2e helft. In de 53e minuut komt VCK op een voorsprong via een goede kopbal uit de corner, waardoor de gunstige stand van 0-0 nog vroeg in de 2e helft wordt weggevaagd. In de 57e minuut komt Dylan K via een voorzet van zijn naamgenoot tot een goede omhaal die naast het doel beland. Hierna krijgt VCK wat kansen die goed worden verdedigd door Noormannen en komen goed weg met een bal op de lat. In de 67e minuut krijgt VCK twee grote kansen die goed worden gestopt door Levien, maar dan valt toch de tweede goal voor VCK weer via een corner. Vlak na de goal wordt er een zware overtreding op Julian gemaakt, waar VCK goed wegkomt met geel. In de 82e minuut krijgt Noormannen een gele kaart door een overtreding van Jari. Net voor het einde van deze wedstrijd komt VCK in de 87e minuut nog door de verdediging met een grote kans, maar de bal wordt slecht naast het doel geschoten.

Na een goede eerste helft waarin het 0-0 bleef eindigde deze wedstrijd in een 2-0 van VCK, waarin Noormannen goed stond te verdedigen, maar niet echt tot hele grote kansen kwam en 2 tegengoals kregen uit corners.