Wegens een tekort aan spelers aan de kant van Nieuwdorp moest de wedstrijd afgelast worden, dus nu werd de wedstrijd in Nieuwdorp woensdagavond gespeeld. Aangezien Nieuwdorp voorafgaand aan deze ontmoeting nog geen punten wist te pakken, en het puntenaantal van De Noormannen op 3 stond was dit een belangrijke wedstrijd.

Opstelling: Levien, Julian, Rody, Rens, Damian, Jesse, James, Erwin, Emiel, Dylan & Dylan. Wissels: Mark, Jari, Thomas, Ron.

In de eerste fase is de wedstrijd redelijk in evenwicht, met iets meer balbezit voor De Noormannen, maar geen grote kansen voor beide teams. Naarmate de eerste helft vordert beginnen de kansen wat meer te komen, de eerste kleine kans is voor Nieuwdorp maar zonder resultaat. Daarna komen De Noormannen meerdere malen heel dichtbij een doelpunt, met een schot van Dylan M. vanaf buiten het 16-metergebied op de lat, en twee kansen voor Julian waarvan er een op de paal beland en de ander na een mooie aanval net voorlangs gaat. Er volgen nog wat kansen voor beide partijen, maar de ruststand is 0-0.

Vlak na rust is het wedstrijdbeeld vrijwel hetzelfde als daarvoor. Nieuwdorp wordt nog een keer gevaarlijk met een voorzet die door niemand binnengelopen kan worden en maar net voorlangs vliegt. Na ongeveer een kwartier spelen komen eerst Mark en iets later Thomas het veld in voor Dylan en Dylan. De Noormannen krijgen nu wat meer kansen, met een schot van Thomas dat gestopt wordt door de keeper en Erwin die vrijkomt maar de bal net niet goed meekrijgt.

Met nog iets minder dan 20 minuten te spelen wordt Jari gewisseld voor James, en vlak daarna komt Nieuwdorp op voorsprong door een ongelukkige fout in de verdediging waarna de speler van Nieuwdorp de bal in de verre hoek kan schuiven. Noormannen voert de druk wat op, waardoor kansen voor Mark en Rens ontstaan, die op ongelukkige wijze missen. Vlak voor tijd krijgt Thomas ook nog een kans, maar het lukt hem niet op de bal met zijn linkerbeen binnen te schieten.

Eindstand: 1-0.

De volgende wedstrijd wordt zaterdag 20 november gespeeld uit tegen Goes.