Een dag nadat storm Eunice over Nederland was getrokken stond voor Noormannen 2 de uitwedstrijd tegen Arnemuiden 3 op het programma.

Om half 3 werd er afgetrapt op sportpark Het Hart. Het eerste kwartier waren de ploegen aan het aftasten, Arnemuiden had iets meer balbezit maar kon niet tot grote kansen komen. Uit een omschakeling kwam toch de eerste grote kans voor Arnemuiden en die was gelijk raak.

Na deze goal kregen De Noormannen de overhand. Na een goede steekpass van Aron werd Rick vrij voor de keeper gezet. In eerste instantie werd de inzet van Rick nog gekeerd, maar in 2e instantie werd die alsnog afgemaakt. De stand was weer in evenwicht.

Op slag van rust kreeg Arnemuiden een vrij trap op de rand van de 16. De voorzet werd richting het doel gekopt en uiteindelijk binnengewerkt door een speler van Arnemuiden die vanuit buitenspelpositie de keeper hindert. Ondanks meerdere protesten van De Noormannen wilde de scheidsrechter er niks van weten en keurde de goal goed. Dit was een flinke domper op slag van rust.

Nu stond De Noormannen een zware klus te wachten, een achterstand wegwerken met flinke wind tegen. Helaas maakte Arnemuiden snel na rust de 3-1. Toch bleven De Noormannen voetballen om toch terug in de wedstrijd te komen. Met de grootste kans voor Rick. Hij omspeelde knap de keeper, maar kwam net niet goed uit waardoor hij de bal niet goed voor kon geven op Arjen. Dit was de kans om de spanning terug te brengen. Uiteindelijk kreeg De Noormannen het deksel op de neus door een penalty, 4-1. Deze klap kwam Noormannen niet meer te boven en een kwartier voor het einde kwam Arnemuiden nog op 5-1.

Volgende week staat er voor Noormannen 2 geen wedstrijd op het programma. De kans om op te laden voor de komende serie wedstrijden.