De eerste competitiewedstrijd na de winterstop stond weer op het programma voor Noormannen 2. Vandaag stond de altijd lastige uitwedstrijd naar Vc Vlissingen op het programma. Na wat problemen met het vinden van een kleedkamer stuurde de coach de volgende namen de wei in:

Jordi-Stijn-Jacco-Jeroen M

Dion-Luuk-Patrick-Bjorn

Rick-Arjen

Wissels: Kris en Garik

Noormannen en Vlissingen waren aan elkaar gewaagd. Noormannen was met vlagen erg slordig met balbezit en met de kansen. Vlissingen was beter in de afronding van hun kansen. Na een kwart wedstrijd kwam Vlissingen op voorsprong. Vlak voor rust wist Vlissingen nog een keer te scoren en dus ging Noormannen met een 2-0 achterstand aan de thee.

Al vroeg in de tweede helft wist Vlissingen al op 3-0 te komen. Nog geen tien minuten later scoorde Vlissingen ook al de 4-0. Ondertussen was Garik binnen de lijnen gekomen in de plaats van Arjen. Nadat Vlissingen een overtreding maakte op de rand van de 16, ging Patrick klaar staan om deze vrije trap te nemen. Patrick krulde de bal prachtig binnen en liet de keeper kansloos aan de grond vastgenageld. Met nog twintig minuten te spelen stond het nu 4-1. Kris kwam het laatste kwartier nog in het veld om Luuk te vervangen. Tien minuten voor tijd wist Garik zijn eerste goal in de senioren te maken en bepaalde zo de einduitslag van 4-2.

Over de gehele wedstrijd gezien had er meer ingezeten voor de Noormannen. Voetballend waren er nog te veel slordigheden. Volgende week wacht de altijd lastige uitwedstrijd tegen Arnemuiden 3.