Nog voor de wedstrijd tegen Patrijzen kreeg de selectie goed nieuws te zien. Finy werd donderdag weer op het trainingsveld gezien bezig met zijn herstel.

Maar dan na het toch enigszins teleurstellende resultaat van vorige week tegen RCS stond er voor vandaag een uitwedstrijd tegen Patrijzen op het programma. Door blessures en vakanties zijn er veel afwezigen aan de kant van Noormannen. De afwezigen voor de wedstrijd tegen Patrijzen zijn: Damian, Rens J, Rens, Bas, Dylan K en Finy. Gelukkig wilden Hayo en Dion ons vandaag versterken vanuit het tweede elftal. De opstelling werd tegen Patrijzen neergezet volgens een 4-2-2-2 opstelling. De opstelling is als volgt:

Levien

Julian – Rody – Erwin© – Ron

Jari – Niels

Jesse – Emiel

Dylan – Mark

Noormannen kreeg net als vorige week de opdracht mee om vanaf het begin hoog druk te zetten tegen Patrijzen. Dit lukte de eerste helft vrij goed en Noormannen voetbalde zo meer in balbezit en voetbalde best goed onder de druk van Patrijzen vandaan. Na een goede actie van Dylan langs de zijkant en een goede voorzet in het vervolg weet hij Mark aan een goede kans te helpen. Helaas ging deze kans over het doel van de Patrijzen. Na 30 minuten krijgt Patrijzen enkele goede kansen, echter worden deze door middel van goede reddingen van Levien gekeerd. Na 40 minuten in de eerste helft krijgt Noormannen de grootste kans van de wedstrijd door een corner die door Jari op de lat wordt gekopt. Zo Is de ruststand 0-0.

Na complimenten te hebben gekregen van Lennard voor het spel van de eerste helft gaat Noormannen met vertrouwen de tweede helft in. Het is duidelijk dat Patrijzen in de tweede helft hoger druk gaat zetten. Hier had de Noormannen moeite mee en kon er daardoor minder goed onderuit voetballen. Na een kwartier te hebben gespeeld in de tweede helft krijgt Patrijzen de eerste kans nadat de scheidsrechter van vlagger Peter negeert. Levien heeft hier weer een goed antwoord op. In de 70e minuut geeft de inmiddels ingevallen Thomas een steekpass op Dylan waardoor hij recht op doel afgaat, helaas gaat deze net naast. Dit was de kans van de wedstrijd. In de 83e minuut scoort Patrijzen dan toch de 1-0 na een counter uit een vrije trap van Noormannen. Met nog 3 minuten te spelen is er een corner voor Noormannen. Bijna iedereen is mee aan de Noormannen kant. Helaas wordt uit de counter de 2-0 gemaakt door Patrijzen. Even later klinkt het fluitsignaal.

De Noormannen vergeet zichzelf te belonen met minimaal een punt na het goede spel van de eerste helft. Maar met dit spel van de eerste helft en de inzet gedurende de hele wedstrijd gaat het resultaat er komen. Volgende week weer de kans bij de uitwedstrijd tegen Veere.