Zaterdagmiddag 13:00 stond er voor Noormannen 2 een uitwedstrijd op het programma tegen GPC Vlissingen 2. De selectie bestond uit 14 man en
de opstelling zag er als volgt uit:

Stefan

Hayo-Stijn-Jacco-Niels

Dion-Luuk-Patrick-Bjorn

Rick- Dylan

Wissels: Arjen, Garik, Aron

Nadat GPC had afgetrapt hadden ze gelijk meer balbezit dan de Noormannen, op de momenten dat wij wel de bal hadden verloren we die snel. De Noormannen had  moeite met het voetballen omdat GPC veel druk zette. Na een kwartier kreeg GPC een grote kans en deze werd benut.

Niet veel later werd ook de 2-0 in het net van de Noormannen gekopt. Even later werden ook de 3 en 4-0 gemaakt, door een mooi binnen geschoten vrije trap en een slordige fout van de Noormannen. Met nog iets meer dan een kwartier op de klok schoot GPC ook de 5-0 nog binnen.

Het zou nog lastig worden voor de Noormannen om nog te winnen in de tweede helft. Nadat er in de rust was besproken wat Noormannen de tweede helft ging doen betraden alle spelers het veld weer. In de rust kwam Arjen in de voorhoede te staan. Als snel bleek dat De Noormannen een stuk beter speelde dan in de eerste helft. Er werd meer rust aan de bal gehouden en de verdediging hield het goed dicht. Na ongeveer 20 minuten werd er een kans gecreëerd en schoot Arjen de 5-1 binnen. Hierna werd er nog wel goed gevoetbald door beide ploegen maar dit veranderde de eindstand niet meer.

Volgende week speelt Noormannen 2 thuis tegen Meeuwen 3, als ze het spel van de tweede helft voortzetten zullen ze zeker kans maken.