Afgelopen zaterdag werd er gewonnen van Nieuwdorp en dinsdag stond al weer de volgende wedstrijd op het programma, een uitwedstrijd naar Veere.

Jari was ten opzichte van zaterdag afwezig door een enkelblessure, maar Dylan K. was er wel weer.
Noormannen begon de wedstrijd met de volgende namen: Bas; Julian, Erwin, Rody, Ron; Jesse, Niels, Rens, Emiel; Mark en Dylan. Op de bank zaten Levien, Dylan, Thomas en Luuk.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren voor Veere. Ze kregen diverse kansen en dit resulteerde dan ook binnen 10 minuten in de 1-0 van Veere. Een schot werd eerst nog gered door Bas, maar de rebound was een eenvoudige prooi voor de spits van Veere.

Hierna kwam door een kleine omzetting Noormannen beter in de wedstrijd en kreeg enkele kansjes. In de 20e minuut een goede aanval van Noormannen die er voor zorgt dat Julian in de zestien komt, wil afwerken, maar wordt getackeld door iemand van Veere, penalty. De penalty wordt vervolgens door Erwin beheerst binnen geschoten.

Hierna gaat het spel op en neer maar zijn de beste kansen voor Noormannen. Dit zorgt er dan ook voor dat Noormannen op 2-1 komt in de 38e minuut. Dylan krijgt de bal en maakt een actie naar binnen en schiet van net buiten de zestien op goal. Hij had ook Rens in kunnen spelen, maar de laatste weken heeft Rens laten zien niet echt een killer te zijn. Vandaar het schot van Dylan, echter nu gaat het schot via Rens in de goal, 2-1. Kleine toevoeging hierop is dat er op sportpark de Bieweg toch nog wel enige discussie was over de doelpunten maker. Noormannen blijft grip houden op de wedstrijd en nog voor rust komt het op 3-1 door een schot van Mark van buiten de 16 in de korte hoek. Dit was tevens de ruststand.

Vlak voor rust moet Niels worden vervangen door Dylan vanwege een blessure.

In de tweede helft hetzelfde verhaal als in de eerste helft. Noormannen is de bovenliggende partij krijgt kleine kansjes. Maar moet wel steeds alert blijven op de snelheid van Veere. Tot aan de 72e minuut is er niks aan de hand voor Noormannen. Echter bij een lange bal van Veere glijdt Erwin uit en komt de spits één op één met Bas en schiet de bal vanuit een lastige hoek binnen. Hierdoor krijgt Veere weer de geest en gaat steeds meer drukken op het doel van Noormannen. Maar echt grote kansen levert dit niet op. Tot een bal in de 80e minuut in de voeten van de spits valt die vervolgens uit de draai binnen schiet, 3-3. Nu moet Noormannen oppassen dat niet alle punten in Veere blijven.

Maar eindelijk is het geluk (en ook wel verdiend) een keer aan onze kant. Een vrije trap van Emiel wordt in de 89e minuut voor de goal gegooid en de keeper verwerkt bal niet goed en Dylan K. kan de bal van dichtbij binnen tikken 4-3 voor Noormannen.

Na 5 minuten blessure tijd fluit de scheidsrechter af en gaan de 3 punten mee naar Westkapelle. Binnen vier dagen verdubbeld Noormannen het aantal behaalde punten.

Zaterdag staat al weer de volgende wedstrijd op het programma. De uitwedstrijd bij GPC Vlissingen, we gaan zien of Noormannen daar ook voor de punten kan gaan.