Na twee winstpartijen binnen vier dagen speelt Noormannen 1 vanmiddag om 15:00 uur tegen middenmoter GPC Vlissingen. Thuis werd het in oktober 1-3. Kan Noormannen de goede vorm vasthouden en vanmiddag wel punten pakken? De volgende 11 starten in de basis:

Bas

Julian, Rody, Erwin, Ron

Jesse, Rens

Emiel, Dylan Knevel

Mark, Dylan

Wissels: Dion, Jeroen, Thomas en keeper Stefan.

Wedstrijd GPC - Noormannen staat op het punt om te beginnen. De scheidsrechter geeft het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen. De Noormannen beginnen goed ze hebben gelijk in de eerste minuten een aanval maar loopt uit op niks. In de 7e minuut maken de Noormannen een overtreding op GPC waardoor GPC een vrije trap krijgt 5 meter van de 16. Die eindigt in de handen van Bas waar door Noormannen gelijk kan counteren de bal is aan de rechter kant maar Dylan K. kan de spitsen niet bereiken met een voorzet. Gpc onderschept de bal. De wedstrijd gaat gelijk op. En zowel GPC en de Noormannen hebben kansen. Dylan M. maakt een actie en gaat er voorbij hij probeert een voorzet te geven maar gaat via een GPC speler over de zijlijn. Noormannen krijgt een corner en word kort genomen door Erwin naar Emiel. Daaruit een gevaarlijk schot van Emiel net over het doel. Goede fase Noormannen.
In de 33e minuut gevaar voor het Noormannendoel na onnodig balverlies op het middenveld. Schot zwaait af. Daarna getreuzel in de verdediging met balverlies en een open schietkans. Schot spat uiteen op de lat. Daar komen de Noormannen goed weg. Noormannen geeft een corner weg die niet goed weggewerkt wordt. De bal wordt weggewerkt in de voeten van een GPC-speler die de bal in de hoek schuift 1-0 voor gpc. De scheids fluit en we gaan de rust in. De Noormannen moeten aan de bak in de tweede helft. De tweede helft is begonnen. Goede redding Bas. Eerste minuten tweede helft zijn voor GPC. Noormannen komt er nog niet te pas. In de 53e minuut gaat Emiel een duel aan waardoor die geblesseerd aan zijn enkel raakt. Emiel kan niet meer verder en Dion wordt zijn vervanger. De Noormannen zitten in een goede fase en hebben verschillende aanvallen over de zijkant maar kunnen het doel nog niet vinden. In de 62e minuut geeft Rody een vrije trap weg waardoor hij een gele kaart krijgt. Gpc neemt de vrije trap slecht waardoor er geen doelpoging uit komt. Er komt een wissel aan voor de Noormannen. Mark gaat eruit en Tomas komt er in voor Mark. De Noormannen krijgt een vrije trap die genomen gaat worden door Erwin.

Erwin geeft een voorzet en komt op het hoofd van een Noormannen speler maar die heeft  te weinig kracht om hem goed te raken waardoor de keeper hem pakt. Noormannen heeft veel kansen maar de bal wil er niet in. Noormannen krijgt nog een vrije trap op randje 16. Erwin staat  achter de bal en probeert hem er in de krullen. GPC keeper tikt hem net uit de hoek. Noormannen zit er doorheen en na het schot op de paal, een redding van Bas is het de derde keer wel raak 2-0. Kort erna fluit de scheids af en is de wedstrijd afgelopen en gaat GPC met de punten ervandoor.
Noormannen speelt geen slechte wedstrijd maar kan geen kansen creëren. Volgende week zaterdag staat Goes op het programma thuis bij Noormannen.