Zaterdag 09-04-2022 stond er voor Noormannen 2 een op papier moeilijke wedstrijd op de planning. De tegenstander deze dag is Zeelandia Middelburg 3, de nummer 2 van de competitie. Vanwege een aantal blessures in de verdediging (Jacco, Stijn , Niels) ziet de opstelling van de Noormannen er als volgt uit:

Levien Minderhoud

Jordi Cijsouw – Kris Pouwelse – Luuk Joosse – Jeroen Minderhoud

Dion Conté – Patrick Knevel – Garik Manoekian – Bjorn Boogaard

Dylan Knevel – Rick Francke

Wissels: Aron Brasser, Hayo Houmes , Mohamad Mohamad, Jakko van Belzen

Noormannen begint de wedstijd goed en de eerste kansen zijn daarom ook voor de Noormannen. Zeelandia is aan de bal slordig en het lukt niet om goede kansen te creëren. Halverwege de eerste helft krijgt Zeelandia een corner waaruit door tegenvallend verdedigend werk de 1-0 binnen gekopt kan worden. In het laatste kwartier komt Noormannen ook nog op 2-0 en 3-0 achterstand doordat het twee keer een aanval van Zeelandia niet gestopt krijgt. Ruststand 3-0 voor Zeelandia.

In de rust besluit de coach om Garik, Bjorn en Kris te laten douchen. Voor hen komen Jakko, Mohamad en Hayo het veld in. Na de rust begint Noormannen niet geconcentreerd aan de tweede helft en heeft het moeite om de bal in de ploeg te houden en een goede kans te creëren. Dit wordt vooral duidelijk nadat de scheidsrechter bij drie achtereenvolgende ingooien fluit voor een verkeerde inworp. Noormannen heeft het moeilijk en krijgt de bal maar amper op de helft van Zeelandia. Na ongeveer 60 minuten gespeeld te hebben meent de scheidsrechter een overtreding gezien te hebben in het strafschopgebied waardoor Zeelandia een penalty krijgt. Deze wordt dankbaar binnen geschoten, stand 4-0. Noormannen blijft proberen een aansluiting treffer te maken en deze komt er dan ook. Na een goede aanval kan Jakko van Belzen de 4-1 binnen schieten. Na deze goal zijn er nog een aantal kansen voor Zeelandia maar wordt er niet meer gescoord. Tegen het einde van de wedstrijd wordt Dylan nog gewisseld voor Aron.

Eindstand 4-1 voor Zeelandia.

Aankomende weekend heeft Noormannen 2 rust, 23-04-2022 speelt Noormannen 2 zijn volgende wedstijd deze keer moeten zij het opnemen tegen de koploper GPC Vlissingen.