De thuisploeg is inmiddels afgezakt naar de 14e en laatste plaats. Dit is het gevolg van een ontzettend zwakke serie. Er werd namelijk 9 (!!) keer op rij verloren en hierdoor is Noormannen rode lantaarndrager. Met nog drie wedstrijden te gaan is degradatie naar de 4e klasse dus dichtbij. Ondanks dit feit zal de meest positief ingestelde medemens opmerken, als de resterende drie wedstrijden negen punten opleveren, directe handhaving ook nog mogelijk is. Het lijkt haast onmogelijk, echter zijn de wonderen de wereld nog niet uit. 

Als het wonder wil geschieden, zal zaterdag de eerste wedstrijd in een serie van drie in ieder geval gewonnen moeten worden. En dat tegen een ploeg die net als Noormannen met een abominabele reeks wedstrijden bezig is. Van de laatste 13 wedstrijden werden namelijk slechts twee punten gepakt door Veere. De overige 17 punten werden gepakt in de eerste 10 wedstrijden van de competitie. Hierdoor leek Veere in november al veilig gespeeld. Niets is echter minder waar en vooral met een nederlaag moet Veere nog gaan vrezen voor degradatie. 

De uitwedstrijd in Veere moet vertrouwen geven voor de ploeg van Lennard Kerkhove. Noormannen was daar 70 minuten lang heer en meester, maakte het zichzelf nog moeilijk, maar won wel terecht met 4-3. Pakt Noormannen zaterdag de laatste strohalm? Omstreeks 16.30 uur weten we het.