Na zes punten uit de eerste drie wedstrijden staat er vandaag een lastige wedstrijd tegen Zeelandia op het programma. Na de 5-0 nederlaag van vorige week was de ploeg van Lennard Kerkhove er op gebrand om een resultaat te halen. Dit zou dan, door de vele afwezigen, moeten gebeuren met een selectie aangevuld door het tweede elftal. Hieruit volgde de volgende opstelling:

Levien

Stijn – Rody – Niels

Julian – Jari – Patrick – Rens©

Thomas

Luuk – Ron

Wissels: Mikai, Dylan en Joey

Vanaf eigenlijk het begin van de wedstrijd is het duidelijk dat Zeelandia veel zal aanvallen en de Noormannen zo goed als negentig minuten zal tegenhouden. Tijdens de eerste dertig minuten van de wedstrijd krijgt Zeelandia een paar kleine kansjes maar Noormannen staat erg goed georganiseerd. In de veertigste minuut krijgt Noormannen de eerste aanvallende kans doordat Ron Thomas vrijspeelt. Deze voorzet kan echter weggewerkt worden door de verdediging van Zeelandia. In de laatste minuut van de eerste helft krijgt Noormannen een corner. Uit de omschakeling van deze corner krijgt Zeelandia de grootste kans tot nu toe. Gelukkig voor de Noormannen gaat deze inzet naast. Vervolgens is het tijd voor de rust. Ruststand is 0-0.

Na de rust doet Zeelandia een tandje bij, dit resulteert in de 1-0 voorsprong voor Zeelandia. Tot de zeventigste minuut krijgt Zeelandia nog enkele kansen maar deze gaan er allemaal niet in. In de zeventigste minuut krijgt Noormannen een kans op de gelijkmaker maar Thomas raakt de bal helaas net niet goed. Vijf minuten later krijgt Noormannen nog een kans door een goede vrije trap van Jari. Helaas voor de Noormannen weet niemand zijn voet achter de bal te zetten. Zeelandia komt vervolgens in de tachtigste minuut op een 2-0 voorsprong en zo lijkt de wedstrijd beslist. Desondanks gaat Noormannen nog wel voor een slotoffensief. In de zesentachtigste minuut hebben we twee debutanten in het eerste: Mikai en Joey maken hun eerste minuten in Noormannen 1. Zeelandia Middelburg maakt in de laatste minuten ook nog de 0-3. De scheids vindt het mooi geweest. Eindstand is 0-3.

Helaas geen punten voor de Noormannen maar met deze inzet en wedstrijdinstelling gaan er meer punten komen. Over twee weken mag de Noormannen aantreden tegen Bevelanders.