Afgelopen zaterdag stond een ware kraker van het rechterrijtje op het programma, namelijk de Noormannen tegen Bevelanders. Na het gelijkspel in de uitwedstrijd was de ploeg van Lennard Kerkhove uit op de drie punten op De Prelaat.

Lennard heeft dezelfde elf namen op het bord gezet als vorige week tegen Zeelandia Middelburg:
 
Levien
Stijn – Rody – Jari – Patrick
Niels – Jesse – Erwin
Dylan – Rens de V. – Rens J.
Wissels: Julian, Ron, Thomas, Dylan M.
 
In het eerste kwartier gaat het spel beide kanten op maar dit leidt buitenom een paar corners tot weinig gevaar aan beide kanten. In de twintigste minuut krijgt de Noormannen een vrije trap op ongeveer 20 meter.
Erwin Pouwelse gaat zelfverzekerd achter de bal staan en dit zelfvertrouwen blijkt terecht want de vrije trap beland in het doel. De bal is namelijk aangeraakt door een verdediger van Bevelanders en daardoor staat de keeper op het verkeerde been. Dit doelpunt is verder terug te zien op de twitter van de Noormannen.
 
Vervolgens is de Noormannen beter en dit leidt tot meer kansjes. Zo komt Dylan Knevel net te kort om een voorzet van Rens Janisse in te tikken en kan diezelfde Rens een voorzet van Stijn inkoppen maar die werd gepakt door de keeper van Bevelanders. Verder tot de rust gaat het spel weer veel op en neer en volgen er weinig kansen.
 
Bevelanders begint fel aan de tweede helft en krijgt hierdoor in de eerste tien minuten een paar kansjes. Na de eerste tien minuten in de tweede helft zien we eigenlijk hetzelfde spelbeeld van de eerste helft terugkomen. Het spel blijft rommelig en blijft op en neer gaan. Bevelanders gaat iets vooruit want zij zullen moeten komen. Dit leidt echter tot een grote kans voor de Noormannen. De inmiddels ingevallen Julian wordt in de 70e minuut de diepte in gestoken en gaat één op één met de keeper. De bal rolt helaas net langs de verkeerde kant van de paal. 
Tot de 80e minuut volgen er geen kansen voor beide ploegen. In de laatste tien minuten krijgt Bevekanders nog een paar kleine kansjes maar dit leidt niet tot een doelpunt. De scheidrechter fluit voor het einde van de wedstrijd en hiermee heeft de Noormannen drie hele belangrijke punten behaald.
 
Door dit belangrijke resultaat van de Noormannen en de andere resultaten in de competitie staat de Noormannen op de achtste plaats. Deze plaats zorgt ervoor dat de Noormannen boven de degradatiezone staat. Volgende week speelt de Noormannen een uitwedstrijd tegen Patrijzen. Naar aanleiding van de afgelopen drie resultaten zou kunnen worden gezegd dat de Noormannen het Patrijzen zeker moeilijk kan gaan maken.