Op 1 april stond voor de Noormannen, Veere op het programma. Gezien de stand binnen de competitie zouden de Noormannen deze wedstrijd moeten winnen. Echter moet dit altijd nog maar waargemaakt worden.

Opstelling:

Rens Janisse      Rens de Visser.     Dylan

Erwin

Jesse                       Julian

Patrick              Jari       Rody               Stijn

Levien

Wissels: Thomas, Dylan M, Ron en Damian.

Het fluitsignaal gaat en de wedstrijd is begonnen. De Noormannen krijgt vroeg in de wedstrijd een corner mee, waar Stijn de bal goed wegkopt. Verder gebeurt er naast een schietkans van Rens het eerste kwartier weinig. Tot in de 16eminuut. Een goede actie van Rens Janisse, die de bal naar Erwin passt. Erwin krijgt hem bij Rens de Visser die hem ook goed afrondt. De Noormannen krijgt kort daarna nog een kans via Rens Janisse die helaas over gaat. Het spel gaat redelijk heen en weer en Veere krijgt een kans in de 24e minuut, waar een voorzet richting de tweede paal bijna wordt binnen gekopt, maar Levien moet redden. Verder krijgt de Noormannen het overwicht in het spel en krijgt kleine kansen. Deze blijven helaas onbenut, totdat de keeper van Veere een voorzet mist, die Rens Janisse netjes het lege doel in schuift. Zo gaat Noormannen met een 2-0 voorsprong de rust in.

De tweede helft begint en de Noormannen behoudt gelijk het overwicht. Zo komt de Noormannen ook redelijk snel op een 3-0 voorsprong via Erwin in de 53e minuut en in de 55e minuut al op een 4-0 voorsprong via Rody met een goede actie voor het doel. Verder weet de Noormannen de score niet verder uit te breiden. In de 79e minuut komt Veere zelfs op 4-1 door een foutje achterin bij de Noormannen. Toch blijft de Noormannen rustig en scoort de invaller Thomas mooi de 5-1.

Zo eindigt de wedstrijd tegen Veere in een zeer verdiende 5-1 winst, waar de Noormannen zichzelf nog beter had kunnen belonen gezien de vele kansen. Maar de winst is binnen, wat een mooi vooruitzicht biedt tegen de wedstrijd in Vlissingen op 15 april.