Het reguliere seizoen zit erop. De kaarten zijn geschud in de 3e klasse. VV de Noormannen is veroordeeld tot de nacompetitie voor degradatie naar de 4e klasse met 25 punten uit 26 wedstrijden. Dit zijn de feiten na een lang seizoen.
Zaterdag stond de eerste wedstrijd op het program tegen VV Seolto uit Zevenbergen. Seolto speelt het huidige seizoen in 3e klasse C en is op de 11e plaats geëindigd. Vorig seizoen speelden ze nog promotievoetbal tegen Middelburg Zeelandia. Een lastige tegenstander dus!

Trainer Lennard Kerkhove kon beschikken over een (bijna) complete selectie. Hij stuurt de onderstaande 11 het veld op:

21. Cas Joosse

Noormannen begint goed aan de wedstrijd. Er wordt hoog druk gezet en de tegenstander weet daar moeilijk onderuit te komen. Na 7 minuten wordt de bal op de stip gelegd na een overtreding om Erwin. Diezelfde speler neemt ook de strafschop. Helaas beland de bal op de keeper, maar in de rebound scoort Dylan Knevel voor de bevrijdende 1-0.

Na een voortvarend begin zakt het overwicht weg en krijgen we nog wel een paar goede mogelijkheden vanuit een onderschepping.  Seolto wordt nog wel een aantal keren gevaarlijk, maar weet niet te scoren. We gaan rusten met 1-0. De tweede helft begint goed. Seolto gaat al vanaf de rust met een extra aanvaller spelen. Na twee minuten ligt de bal al in het netje voor de Noormannen. Het is dit keer Thomas, die doortastend is in zijn onderschepping en koelbloedig is in zijn afronding 2-0.
Dit spelbeeld blijft de gehele tweede helft zo. Zo scoort achtereenvolgens Dylan Knevel nog de 3-0 (’56)  en de 4-0 (’65). Helaas weten de bezoekers nog een keertje het net te vinden na een voorzet 4-1 (’73). Het ging het laatste kwartier over en weer, maar met grotere kansen voor de thuisploeg. Dylan scoorde zijn 4e treffer in de 84e minuut vanuit een corner van Erwin 5-1. Dit is tevens de eindstand.
De Noren doen uitstekende zaken voor lijfsbehoud en tanken het nodige zelfvertrouwen. Er volgt zaterdag een uitwedstrijd tegen VVAC uit Ottoland.