Verslag WIK57- VV de Noormannen 09-09-2023:

De Noormannen reist op een hete zaterdag middag met 30 graden naar Kerkwerve, om met deze opstelling de wedstrijd te beginnen.

Dylan K.           Dylan M.

Rens J.               Erwin               Patrick

Jari                    Jesse

Finy                   Rody                   Ron

Levien

Er zijn enkele mensen afwezig waaronder: Thomas, Rens de V, Niels en Stijn.

Noormannen begint sterk en heeft vooral veel balbezit. Na een paar fouten in de verdediging van WIK57 krijgt de Noormannen kansen die helaas niet benut worden. Na een overtreding van de Noormannen krijgt WIK57 een paar goede kansen waaronder een vrije trap en twee hoekschoppen. Echter komen hier geen doelkansen uit voort.

Na de drinkpauze krijgt de Noormannen een vrije trap, die resulteert in een corner maar waaruit geen kans bestaat. Later geeft Jari een goeie voorzet op Dylan K. die hem aan Dylan M. geeft, maar hij net te kort komt voor een schot. Hierop wordt de wedstrijd even onderbroken door een opstootje van de assistent-scheidsrechter met een supporter van WIK57. Na deze onderbreking gaat de wedstrijd door tot de rust met iets meer balbezit voor de Noormannen, maar weinig kansen.

Na rust komt de Noormannen gelijk op een 0-1 voorsprong door Erwin die goed scoort via een doorkopbal van Dylan K. Later krijgt Dylan M. een goeie kans, maar wordt er gelijk daarna een overtreding gemaakt op Ron die niet gezien wordt door de scheidsrechter. Hieruit ontstaat een goede kans die Levien kan redden. Na een wissel waar Joey invalt voor Ron, zijn er nog wat kansen heen en weer. Maar maakt Dylan M.net voor de drinkpauze een goede goal met de kop uit een ingestudeerde hoekschop. Na een snelle opbouw vanuit achteren maakt Dylan K. tot slot met een mooi schot de 0-3. Ook worden Sven en Luuk nog ingebracht voor Erwin en Dylan M. Zo eindigt de wedstrijd na enkele kansen van WIK57 in een mooie 0-3 winst voor de Noormannen die zo met een goed gevoel zich voor kunnen gaan bereiden voor de laatste poulewedstrijd van de beker tegen de Meeuwen.