Zaterdag 30 september stond de 2e competitiewedstrijd voor Noormannen 1 op het programma. Nadat in de 1e competitiewedstrijd Waarde thuis met 3-2 werd verslagen, stond nu Kapelle uit op het programma. Hoogstwaarschijnlijk één van de titelkandidaten. Noormannen was dus gewaarschuwd.

Waar de ploeg van trainer Richard in de voorbereiding vaak verzorgd voetbal heeft laten zien met een tomeloze inzet, was vandaag van beiden geen sprake. Na 10 minuten tijd had het al zeker 3-0 voor de thuisploeg kunnen staan. Reden hiervan was niet alleen het slappe voetbal zonder durf van de Noormannen. De complimenten moeten ook gegeven worden aan de thuisploeg. Zij waren vandaag een klasse beter. Uiteindelijk duurde het nog tot de 35e minuut totdat de verdiende 1-0 viel. Dit na een schitterende vrije trap. Niet veel later viel ook nog de 2-0 wat tevens de ruststand was.

Noormannen leek in de 2e helft iets beter voor de dag te komen. Althans er werd iets beter gevoetbald, maar de ploeg liet nog steeds niet het gewenste niveau zien. Na ongeveer een uur spelen viel de 3-0, waardoor de wedstrijd gespeeld leek. Noormannen ging nog wel op zoek naar de 3-1, kreeg hier ook wat kansjes voor, maar voetbalde een verloren wedstrijd. Uiteindelijk viel de 3-1 in de 85e minuut nog door Erwin. Het slotakkoord was wederom voor Kapelle. Eindstand 4-1.

Noormannen zal uit een ander vaatje moeten tappen, wilt het meedraaien in (de top van) het linkerrijtje. Tijd om zaterdag orde op zaken te stellen, thuis tegen GOES.