Zaterdag 7 Oktober stond de derde competitiewedstrijd op het programma tegen Goes. Na de verliespartij van vorige week tegen Kapelle had de Noormannen wat goed te maken.

Jesse Jari

Thomas Erwin Rens J.

Dylan M Dylan K

Op de bank namen Ron, Julian, Stijn en Luuk plaats.

Noormannen begon niet scherp aan de wedstrijd. Na 5 minuten lag het eerste doelpunt er al in voor Goes. Echter stelde Noormannen snel orde op zaken. Door een benutte penalty van Erwin, versierd door Thomas, kwam Noormannen weer op gelijke hoogte. Zo stond de 1-1 na 8 minuten al op het scorebord.

In de 30 e minuut kwam Goes weer op voorsprong. Dit keer had de Noormannen geen snel tegenantwoord, daarentegen scoorde Goes nog 2 keer voor rust waardoor we aan de thee gingen met een 1-4 achterstand.

In de 2e helft werd er iets beter gevoetbald door de Noormannen maar dit leidde tot weinig tot geen uitgespeelde kansen. De Noormannen kwam in de 70e minuut nog terug tot 2-4 door weer een benutte penalty door Erwin. In de slotfase werd er nog alles gedaan om de aansluitingstreffer te maken maar deze bleef uit. Door het opportunisme van de Noormannen scoorde Goes nog de 2-5 in de 90e minuut wat tevens ook de eindstand was.

Na 3 wedstrijden staat de Noormannen dus op 3 punten. Deze wedstrijd geeft maar weer aan dat de Noormannen, ook in de 4e klasse, elke wedstrijd 100% inzet moet geven om de wedstrijden te kunnen winnen. In de volgende wedstrijden zal er dus uit een ander vaatje getapt moeten worden en zal het spel echt beter moeten.

Volgende week is de eerst volgende kans om dit te laten zien, uit bij GPC.