Na de afgelopen twee weken teleurstellende resultaten te hebben geboekt is vandaag GPC de tegenstander. GPC is net als De Noormannen vorig jaar gedegradeerd uit de derde klasse.

De opstelling voor de wedstrijd is als volgt:

Levien

Stijn – Rens – Rody – Finy
Jari – Thomas – Jesse
Julian – Erwin © - Rens J
Wissels: Luuk, Ron, Dylan K, Cas en Sven

Na een enkele minuut na het startsignaal van de scheidsrechter krijgt GPC al een kans. Levien redt knap. Het eerste kwart van de wedstrijd niet veel kansen. Het spel speelt zich wel veelal af op de helft van de Noormannen. Noormannen krijgt twee kansen uit vrije trappen. Eerst Rody die de bal over kopt. Vervolgens Jari die uit een lage vrije trap helaas niet weet te scoren. Zit te weinig vaart achter de bal. Na 25 minuten te hebben gespeeld krijgt GPC een grote kans, maar wederom heeft Levien een goede redding in huis. Vervolgens weer wat kansjes van de kant van Noormannen. Het zijn wat kansjes over en weer maar geen echte doelpogingen. Een paar minuten voor rust krijgt Erwin een grote kopkans maar krijgt te weinig vaart achter de bal waardoor de keeper van GPV de bal kan pakken. GPC krijgt een minuut voor rust een vrije trap op een meter of 20 van het doel van de Noormannen vandaan. Levien weet deze vrije trap te keren. Vervolgens fluit de scheidsrechter voor de rust. Ruststand is 0-0. De Noormannen komt wederom niet goed uit de kleedkamer en krijgt binnen vijf minuten alweer twee kansen tegen. GPC krijgt meer kansen en zelfs een doelpunt maar deze wordt afgekeurd wegens buitenspel. Noormannen is niet beter de tweede helft maar Rens Janisse krijgt desondanks wel twee kansjes. Hij weet deze kansjes helaas niet om te zetten in doelpunten. In de 70 e minuut komt Dylan Knevel in het veld. Hij vervangt Julian. In de 72 e minuut weet GPC het betere spel om te zetten in een doelpunt. GPC komt op een 1-0 voorsprong. Noormannen wordt eindelijk wakker en reageert direct. Na een onderschepping van Jari weet Rens J de tegenaanval om te zetten in de gelijkmaker. GPC is na de gelijkmaker wel weer de bovenliggende ploeg en komt in de 80 e minuut wederom op voorsprong. Het is 2-1. Noormannen gaat voor een slotoffensief om de gelijkmaker te zoeken. Twee vrije trappen worden in de zestienmeter van GPC gegooid maar hier komt geen noemenswaardige kans uit. In de tegenaanval van een vrije trap van Noormannen komt GPC er gevaarlijk uit en maakt de 3-1. De scheidsrechter luistert niet naar het vlagsignaal van Peter en keurt de 3-1 geldig. Direct hierna vindt de scheidrechter het genoeg geweest en fluit af.
Noormannen verliest dus voor de derde keer op rij en zal het voetbal weer op moeten pakken en zo snel mogelijk punten moeten gaan pakken. Volgende week hebben we eerst nog een bekerwedstrijd tegen VCK in Koudekerke.