Er staat weer een belangrijke bekerwedstrijd te wachten voor de Noormannen, dat vorige keer knap wist te winnen van de Meeuwen. Ditmaal is het VCK dat aan de beurt is voor de Noormannen.

De volgende spelers mogen het gaan doen vanaf de aftrap voor de Noormannen: Levien, Finy, Rens de V, Stijn, Jari, Jesse, Julian, Thomas, Erwin, Rens J en Dylan K.

Er zijn veel supporters van de Noormannen afgereisd naar VCK. Die zien dat de aftrap om half drie wordt genomen. De wedstrijd begint rustig met een paar kleine kansjes voor VCK dat in minuut 14 een hoekschop terug legt op een inlopende man die hem net naast schiet. Uiteindelijk komt VCK op een 1-0 voorsprong met wat geluk wordt het schot van richting veranderd en beland in het doel. Vlak daarna komt de Noormannen terug op 1-1 met een prachtig doelpunt van Thomas. Helaas komt VCK gelijk met een antwoord maakt de 2-1 met hard laag schot die moeilijk is te verwerken voor Levien, waardoor de spits hem zo binnen kan lopen. De Noormannen krijgen voor rust nog een paar kleine kansjes uit hoekschoppen alleen worden die helaas niet benut.

De tweede helft is vijf minuten bezig als de eerste kans voor Dylan is maar hij wordt helaas afgevlagd voor buitenspel. VCK maakt de 3-1 door een fout van Jari die de spits gelijk afstraft. Gelijk daarna weer een schot van VCK die van de lijn wordt gehaald door Jari en voorkomt de 4-1. De Noormannen wordt beter en creëert meer kansen en maakt zelfs de 3-2 door Rens de V. Noormannen zet aan en krijgt het gevoel dat er nog resultaat te halen is met een mooie aanval die Dylan K. goed voorgeeft maar net voorbij Erwin en Rens gaat. Uiteindelijk maakt VCK vlak voor tijd uit een counter de 4-2 en is de wedstrijd gespeeld.

Volgende week staat er weer een competitiewedstrijd te wachten tegen Wemeldinge 1.