Na een teleurstellende 1-2 nederlaag tegen koploper Kapelle in de laatste minuten, volgt 2 maart de volgende club uit de top 3 als tegenstander. In en tegen Goes. Na de wedstrijd
vorige week werd toch met enig vertrouwen afgereisd naar Sportpark Het Schenge. Een goed resultaat zou zeker haalbaar moeten zijn.

Trainer Michael zette de volgende 11 namen op papier:Levien, Julian, Rens V, Rody, Finy, Jari, Thomas, Erwin, Rens J, Stijn, Dylan.
Bank: Jeroen, Sven, Jesse

De eerste helft was vrij gelijk opgaand. Goes iets meer de bal. Noormannen hanteerde vaak de lange bal op Dylan. Op een aantal kansjes na werd Noormannen niet erg gevaarlijk. Goes
iets gevaarlijker en na plus minus een half uurtje spelen 1-0 voor de thuisploeg. Een korte corner ingebracht bij de tweede bal, wordt door niemand meer getoucheerd, en belandt in
het zijnetje. Tot aan de thee heeft Noormannen op kleine kansjes na via Erwin en Rens en Dylan uit corners nog niet veel kunnen creëren door onzorgvuldigheid in de eindfase.

Tweede helft wordt minder compact verdedigd door beide ploegen. Het veld wordt langer en met meer ruimte om te voetballen komen er ook grote kansen. Rody komt goed weg met
geel na een aanslag op een doorgebroken speler. Waar aan de andere kant Rens J een 100% kans mist door op de keeper te schieten. Het veldspel bleef wel erg rommelig met veel
overtredingen. Na een uurtje werd duidelijk dat Noormannen meer energie op de mat kon leggen door een betere conditie en Goes het steeds moeilijker bij kon benen. Noormannen
verdiende zeker een punt, en kreeg dat ook. In de 84e minuut kopt Rens V de bal keurig door op een dieplopende Rens J. Laatstgenoemde schoof de bal bekeken in de rechterhoek.
1-1 is een goede weerspiegeling van de 90 minuten die gespeeld zijn. Goes iets meer de overhand in het eerste bedrijf. En Noormannen in het tweede.
Door het gelijke spel kunnen we een puntje bijschrijven. De 10e plaats in de stand is nog steeds een feit. Maar er is nog aansluiting met de veilige 8e plaats, die op dit moment bezet
wordt door Veere met 2 punten meer.
Volgende week GPC thuis. Dan completeren we 3 opeenvolgende wedstrijden tegen de top 3, na GOES en Kapelle Die kunnen we wederom met vertrouwen tegemoet zien met het