Zaterdag treft Noormannen, net als vorige week, één van de topfavorieten voor het kampioenschap in de 3e klasse A. Waar de thuisploeg vorige week kansloos verloor van Luctor Heinkenszand, treft de ploeg nu Zeelandia Middelburg. Ondanks dat Noormannen dus verloor afgelopen zaterdag, kent de ploeg een prima seizoenstart. Dat heeft alles te maken met de eerste twee wedstrijden van het seizoen. Daarin pakte de ploeg van Lennard Kerkhove 6 punten. Dit door overwinningen thuis tegen GPC en uit bij LeBo.
 
Wil Noormannen zaterdag kans maken op minimaal een gelijkspel, zal het beter voor de dag moeten komen als tegen Luctor. Er was namelijk net geen 100% inzet en concentratie, welke beiden nodig zijn om te stunten tegen ploegen uit het 'linkerrijtje'. Vorig seizoen kon Noormannen in de uitwedstrijd het de ploeg van trainer Nick Corré 45 minuten moeilijk maken. Echter werd uiteindelijk wel twee keer (terecht) verloren van de Middelburgers.
 
De thuisploeg kent wat personele problemen. Qua blessures zit de ploeg momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Trainer Lennard moet het dan ook doen met een krappe selectie. De wedstrijd begint met 11 tegen 11, de bal is rond om maar wat clichés te benoemen. Wie weet zit er een stuntje in met een tomeloze inzet en wat steun van het thuispubliek.